Végre: Nyomozást rendeltek el Soros György ellen

A brit konzervatív párt sürgős nyomozást rendelt el a milliárdos Soros György ellen, mivel azt feltételezik, hogy több millióval támogatta a Brexit megállapodás létrejöttét, valamint azt, hogy váltsák le Boris Johnson miniszterelnököt.

Ahogy arról a Tűzfalcsoport nevű tényfeltáró blog beszámolt, Soros György szélsőséges globalista nézeteiről ismert milliárdos a 2017. júniusi brit választások óta 400 ezer brit fontot (kb. 140 millió Ft) költött a Brexit-ellenes kampányra. A magyar származású amerikai spekuláns célja, hogy az Egyesült Királyság kilépésének megakadályozása, annak ellenére, hogy tisztességes demokratikus választáson döntötték el. A kampány vezetője a rendelkezésre álló információk szerint az a korábban ENSZ-főtitkárhelyettesként is dolgozó Mark Malloch Brown volt miniszter volt. Az egykori munkáspárti politikus Brown a kilencvenes évek elején a Soros által támogatott Refugees International-nél is tevékenykedett.

Soros, akit világszerte arról ismernek, hogy „az az ember, aki tönkretette Anglia bankjait”, megközelítőleg 3 millió fontot fektet bele Alapítványával egyetemben a Brexit-ellenes kampányba. Soros Nyílt Társadalom Alapítványa, New York székhellyel, számos EU-melletti csoportnak küldött anyagi támogatást, mint a Best for Britain csoportnak is.

A Best for Britain webes felületein egy összehangolt Brexit ellenes taktikai szavazásra oktatja az embereket. (A taktikai szavazás lényegében a demokrácia elveinek kijátszása azáltal, hogy egy tudatosabb, vagy megfelelően irányított kisebbség döntése győzhessen a többség ellenében is) . Ami pedig sikeres eredmény esetén, megsemmisítené Boris Johnson többségi reményét. Alapvetően a civil kezdeményezésnek tűnő weboldal mögött olyan globalista érdekeltségű pártok állnak, mint a liberális demokraták, a zöld pártok.

Soros kijelentette, hogy a Brexit-ellenes tevékenységekhez nyújtott pénzeszközeit “nem partizán vagy választási célokra használták fel. A brit közvélemény oktatására használták fel.”

2017 óta, a BfB 2.7 millió fontot kapott a Nyílt Társadalom Alapítványtól. Az Alapítvány londoni fiókjának számláján, ami egy irodaházat oszt a Westminiszterben más Brexit-ellenes szervezetekkel, köztük az Open Britan és az Európai Mozgalmakkal. A Facebooknak nagy szerepe van a választási kampány során, ezért a BfB a hirdetésekbe 613 ezer fontot fektettek be, 2018 októbere óta.

Politikai elemzők szerint, ha a választók 30 százaléka ilyen módon használja szavazatát, az megakadályozhatja, hogy a konzervatívok többséget nyerjenek az Egyesült Királyságban, ennek eredményeképpen pedig a Brexit is megszünhet. Az Unite to Remain csoport vezetője Heidi Allen, szerint a 60-ból 44 hely esélyes a nyerésre, ha a taktikai szavazást használják.

630 vélemény: A hír pozitív, azonban a demokráciában nem eszik olyan forrón a kását, hogy Gyuri bácsi börtönbe jutására valós esély legyen. A feljelentés valószínűleg évekig nem hoz eredményt, s ha igen, addigra a bűncselekmény eredménye visszafordíthatatlan lesz. Mindenesetre az ügy rávilágít hogyan működnek a globalista erők és hogyan használja Soros György erőforrásait a demokrácia felülírására.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments