ELFOGYOTT? – Ne aggódjon! Készítsen SZÁJMASZKot házilag

házilag készíthető arcmaszk

Szinte már nincs olyan gyógyszertár ahol lehet kapni szájmaszkot, ha mégis találunk valahol az eredeti ár 20-30 szorosát is ki kell fizetni érte. Tegnap épp a celeb Majkánál verte ki a biztosítékot, hogy 38ezer forintot kellett kiadnia két doboz szájmaszkért.

Nos, a szájmaszk járvány esetén elég fontos kiegészítő, ami akár életet is menthet, viszont nem feltétlenül csak a gyógyszertári maszkok lehetnek hatásosak. Összeállításunkban bemutatjuk azokat a módszereket mellyel Ön is készíthet szájmaszkot házilag, egyszerűen. Kézműves szájmaszk ha úgy tetszik 🙂 Amennyiben ön precíz és megfelelő alapanyagot használ remekül funkcionáló szájmaszkot készíthet otthon, de legalább olyat amivel töredékére csökkenti a fertőzésveszélyt.

Varrás nélküli készíthető szájmaszk:

買えない今こそできることを、違和感のないマスク作り

買えない今こそできることを、違和感のないマスク作り by C CHANNEL Art&Study 💁C CHANNELのアプリではたくさんの動画が見られます🎶保存機能もありますので、ぜひ使ってみてくださいね💕http://bit.ly/2VYsQFt クリッパー:富崎安里紗https://www.cchan.tv/clipper/1819263/ ①マスク不足に!第2段☆ハンカチマスク②簡単!キッチンペーパーでマスク作り

Közzétette: C Channel – 2020. március 9., hétfő

Textilből varrással készíthető szájmaszk:

Ha pedig semmi más nincs kéznél akkor szájmaszkot egyszerűen szalvétából is készíthetünk:

Mama vyriešila! Urobte si rúško a noste ho.#budedobre #covid_19 #coronavirus #covermask #corona #virus #protection

Közzétette: SLOBODNE VINARSTVO . Majer Zemianske Sady – 2020. március 14., szombat

Fontos tudni, hogy semmilyen maszk nem nyújt 100%-os védelmet a vírus ellen és amennyiben lehetősége van inkább használjon orvosi maszkokat, de amennyiben semmiképp nem tud olyat beszerezni ideiglenes megoldásként a fenti módszerek is jól jöhetnek.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments