Ön melyik pártra voksolna? SZAVAZZON!

Eltelt két év, ideje voksolni!

Szinte napra pontosan félidőben vagyunk két országgyűlési választás között. Az előző, 2018-as országgyűlési választáson a 2010 óta kormányzó Fidesz–KDNP pártszövetség kétharmados többséget szerzett a törvényhozásban. A választási eredmény sokakat meglepett, különösen a kormányzásra készülő ellenzéket. MSZP és a Jobbik szavazóik jelentős részét elveszítette, utóbbi a választások után komoly válságon esett át, ami pártszakadást eredményezett. Ugyanakkor a Gyurcsány vezette DK megerősödött és új erőként képbe lépett, a főleg fiatalokra építő Momentum.

A választások után a negyedik Orbán-kormány fő feladatának a népességpolitikát nevezte meg, és világszinten is egyedülálló családtámogatási programokat vezettek be. 2018 és 2020 között a gazdaság stabil fejlődő pályán maradt, egészen a koronavírus járványig. 2020 tavaszával a kormány a váratlan helyzet miatt kialakult válság megoldására helyezte a hangsúlyt.

Ön elégedett, vagy úgy gondolja, az ország mást érdemel? Szavazzon most!

A Szavazás véget ért. EREDMÉNYHIRDETÉS ITT

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments