PLAN-DEMIC: A betiltott dokumentumfilm a járvány mögöttes okairól

Hoax, vagy valóság?

Miután a film előzetesét 3 nap alatt 10 millióan nézték meg a közösségi oldalak és a keresőóriás végleg letiltotta a PLAN-DEMIC című dokumentumfilmet.

Május 6.-án került fel az internetre a független filmes, Mikki Willis legújabb dokumentumfilmje, a Plandemic. A tényfeltáró filmben orvosok beszélnek arról, hogy a szabadalmakat birtokló milliárdosok profitálnak a vírus terjedéséből és a körülötte létrehozott hisztériából. Mindezt azért, hogy tálcán kínálják hamarosan oltásaikat és mérgeiket, valamint kötelezően bevezetendő korlátozó intézkedéseiket.

A film központi interjúalanya Judy Mikovits, rákkutató és virológus. Felvetése szerint a Bill Gates alapítványától az amerikai oltásügyi intézet vezetéséig és akár a WHO-is terjedő üzleti körök saját, törvénytelen céljaikra használják a járványt. Mikovits igen merész állításokat fogalmaz megy. Szerinte az oltóanyag valójában káros, sőt azt is állítja, hogy a betegséggel kapcsolatos statisztikákat meghamisítják. Elmélete szerint az amerikai betegbiztosítási szabályok úgy vannak megalkotva, hogy a kórházaknak érdeke legyen a haláleseteket járvány számlájára írni, mivel így automatikusan extra pénzügyi támogatáshoz jutnak. (Ez egyébként megmagyarázná azt, hogyan lett ennyire sok beteg az USA-ban.) A filmben igencsak meredek kijelentések is elhangzanak, mint: a vírust mesterségesen manipulálták, amerikai orvosi vezetőkhöz köthető szervezetek finanszírozták a Vuhani labort, vagy hogy az influenza elleni oltások javítják a fogékonyságot a koronavírus fertőzésre. Mindezeket egyébként orvosok és tudósok sokasága alaptalan fals információnak tartja.

Judy Mikovits egyébként sokáig elismert kutató volt, azonban élete gyökeresen megváltozott miután a bizonyítékokat kezdett el szivárogtatni a nagy amerikai gyógyszergyártók kétes ügyeiről. Rövidesen egy lopással gyanúsították és börtönre ítélték. Ma oltásellenes aktivistaként ismert, míg a filmet készítő Willis saját filmes cégével az Elevate-tel filozofikus/spirituális töltetű filmek úttörőjének számít.

A teljes dokumentumfilm ugyan csak 2020 nyarán fog megjelenni, már a 23 perces előzetes is soha nem látott, összehangolt cenzúrát váltott ki. Az összes nagyobb közösségi oldal, videómegosztó és kereső letiltotta a filmet. A főáramú média azonnal összeesküvés-elméletnek kiáltotta ki és vagy nem hajlandó tudósítani róla, vagy kizárólag a Polifact hivatalos tényellenőrző site információ alapján írnak róla. Én nem szeretném egyik véleményt sem erősíteni. Simán elképzelhető, hogy a filmben valótlanságok szerepelnek, de úgy gondolom a cenzúra ekkor sem lehet megoldás! Ha ugyanis egy vélemény nem állja meg a helyét azzal vitatkozni kell. Amikor az értelmes vitát a totális tiltás váltja fel ott valami nem stimmel.

Napjainkban, amikor a globalista médiaóriások egyre nyíltabb támadásokat indítanak a szólásszabadság ellen, óhatatlanul felmerülhet a vád, hogy a gondolatok és tudás szelektálásárával nem minket akarnak védeni, hanem saját érdekeik irányába kívánják manipulálni a világot. Éppen ezért érdemes kritikus szemmel nézni és a fontosabb híreket több külső forrásból megvizsgálni. Úgy gondolom érett, szavazójoggal is rendelkező polgárok erre képesek, éppen ezért nem szabad hagyniuk, hogy mások döntsék el mit gondoljunk.

Így nézheti meg a betiltott dokumentumfilmet:

Hogy a globalista cenzúrát elkerüljük, a filmet mi nem fogjuk megosztani, azonban a BITCHUTE nevű független videómegosztó portálon bárki megtalálja (egyelőre csak angol nyelven). Ehhez kötőjel nélkül kell keresni a plan-demic kifejezésre. Természetesen javasoljuk, hogy az elhangzottakat senki ne feltétlenül tényként kezelje, hanem inkább gondolatébresztőként és azokat más információk alapján is próbálja megítélni.

Egyébként a globalista cenzorok számos ébresztő jellegű dokumentumfilmet tiltottak már be önhatalmúlag, mindenféle bírósági döntés nélkül. Legutóbb a Ki az árnyékból! című film elérését korlátozta a Youtube, amiben kiugrott Hollywoodi filmesek vallottak a szórakoztatóipar igazán sötét oldaláról.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments