Lángokban az USA: Faji háborút szít a globalista elit

Május 25.-én történt rendőri túlkapás után napok alatt elszabadult a pokol az USA-ban. Az világ vezető hatalmának tartott országának nincs túl jó szériája. Nem elég, hogy a koronavírus járvány itt követelte magasan a legtöbb áldozatot és látszólag alig akar lecsengeni, most soha nem látott erőszakhullám söpör végig az Államokban. Ábrándjaink azonban ne legyenek! Nem forradalom és nem a demokrácia iránti, vagy a fajgyűlölet elleni hősies ellenállás zajlik éppen. Ellenkezőleg. A semmit sem sejtő tömegek éppen a globalista elit őrült faji háborúját vívják.

Hétfőn reggel az USA-beli Minneapolisban egy George Floyd nevű fekete férfi rendőri intézkedés során meghalt. Halálának borzalmas körülményei kedden derültek ki, ekkor hozták nyilvánosságra azt a videót, amin látható, hogy a rendőr rendőr zsebre tett kézzel percekig térdelt a nyakán. Floyd könyörgött, hogy hagyja abba, mert nem kap levegőt, de a férfi nem sokkal később már halott volt. A felháborító eset másnapján a városban már tüntetések kezdődtek, amelyek kisvártatva erőszakos összecsapásokba torkollottak. Szerdán a tüntetők megtámadták a helyi rendőrőrsöt, kirakatokat törtek be, több épületet is felgyújtottak, sokat pedig kifosztottak. Az ezt követő napokban a lázongások elterjedtek az USA nagyobb városaiban. A hétvégére azonban már országszerte utcára mentek a tömegek, a legtöbb helyen erőszakba torkollottak a tüntetések. Számos városban totális káosz alakult ki, a gyújtogatások hatására már nem csak Minneapolis, de Los Angeles, New York és Washington több környéke háború sújtotta térségre hasonlít közben már sok kisebb városban is rendőrökre támadtak a tüntetők. Kisebb intenzitással, de a tüntetések Európa számos országában is elkezdődtek.

Egyesült államok 2020.05.31. – Káosz és terror az utcákon

Ki volt George Floyd és Derek Chauvin?

Az áldozatot azonnal felkapta a média, a tüntetők és a fősodratú csatornák lassan mártírt csinálnak belőle, pedig George Floyd nem volt szent. A hat gyermekes apa kidobóként dolgozott, mellette pedig kevésbé sikeres rapper volt, aki DJ haverjával kisebb bulikban lépett fel. Állítólag gyakran voltak anyagi gondjai, sokat seftelt, de valódi bűncselekményekbe nem keveredett. Az ominózus eset napján egy hamis 20 dolláros csekket próbált beváltani, ezért hívták rá a halálát okozó rendőrt. Nem volt bűnöző, de semmiképp sem volt olyan ember, akire fel lehet nézni. Viszont gyilkosa, Derek Chauvin rendőrtiszt sem volt éppen Teréz Anya reinkarnációja. Már korábban is köthető volt hozzá több rendőri túlkapás és kollégáival is számos összetűzése volt. Sokak szerint borítékolható volt, hogy egyszer bajt okoz.

Furcsa szervezetek és globalista érdekkörök a zavargások mögött

Az eseményekről tudósítva a globalista média szokásos bagatelizáló hadjáratba kezdett. Elfogultsággal mutatnak be képeket az émelyítő és álságos jelszavakat skandáló békés demonstrálókról, a rendzavarókat tüntető diákoknak próbálják feltüntetni. A nézőnek már-már azt támad kedve hinni, hogy az erőszakos cselekmények a fontos ügy rossz, de szükséges velejárója. Pedig az események már rég nem a rendőri túlkapásról szólnak! Az erőszakhullámért ugyanis a legtöbb helyen a gyakorlatilag terrorszervezetként működő Antifa és a Black Lives Matters (BLM) nevű feketéket tömörítő szervezethez köthető. Mindkét szervezet furcsa, ellentmondásos ideológiát vall. Elvileg az egyenlőség és a fasizmus ellenküzdenek, de igencsak egyoldalú értelmezéssel, lényegében maguk is fasisztoid nézeteket vallanak. Az Antifa terrorszervezetté nyilvánításáról már többször országban volt szó, miután rendszeres, akár gyilkosságig is fajuló eszközöket használnak, de ezt baloldali politikusok és jogvédők rendere ellehetetlenítették. Donald Trump vasárnapi bejelentése alapján újabb esély nyílt arra, hogy az nyugati jómódba beleőrülő fiatalokat radikalizáló erőszakos szervezet betiltása megtörténhet. A Black Lives Matters nevű “jogvédő” szervezet már kifinomultabb eszközökkel végzi a társadalom bomlasztását. A különbség nem csak eszközeikben van. Míg az Antifa az a középosztálybeli unatkozó és mikrobuborékban élő fiatalok identitásválságát használja és erősíti, addig a BLM pont a társadalom perifériájára szorult feketék identitástudatát próbálja fejleszteni. Sokak szerint a szervezet a Black Panthers nevű afrofasiszta párt újragondolása, naprakész marketinggel és egy nagy rakat pénzzel. Tény, hogy a BLM kizárólag feketék fehérekkel szembeni érdekérvényesítését helyezi a hangsúlyba, a törvényesség határán mozogva burkoltan és professzionális eszközökkel fejlesztik az afroamerikaik felsőbbrendűség-érzetét.

A tüntetéshullámot egyértelműen a fenti két szervezethez köthetjük, de mégis nehéz fogást találni rajtuk, mert az erőszakos akciókat profi módon elrejtve, arctanul végző “fekete blokk” tagjai ritkán beazonosíthatóak. Még nehezebb azonban a háttérben a szálakat mozgatók felelősségre vonása, pedig felismerésük igen könnyű. Mindkét szervezet legfőbb támogatója az a globalista háttérhatalmi réteg, melynek előretolt arca nem más, mint Soros György. Köztudott, hogy a hozzá és hasonszőrű globalista szupergazdagokhoz köthető alapítványok “jogvédőként” titulálják és teletömik pénzzel a két, lényegében faji alapú megkülönböztetésre alapuló szervezetet. És ahogy a szólás is mondja: “aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát”. ( Mielőtt fideszes konteót gyanítana a kedves olvasó vegye figyelembe, hogy a tényt már a mértékadónak titulált lapok is elismerik, legutóbb a WashingtonTimes írta meg, hogy “George Soros már 89 éves,de halála előtt még látni akarja Amerika belső lerombolását.”) A globalistáknak mindenesetre jól jön a káosz. Választáskor pedig nem csak a társadalom destabilizálásából tudnak közvetetten hasznot húzni, de Donald Trump elnököt is lehetetlen helyzetbe kényszerítik. Ha az elnök beveti a katonaságot, az állami erőszak miatt szinte biztosan elveszti a választásokat, sokan diktátort kiálthatnak és akár felelősségre is vonhatják. Ha viszont nem lép fel kemény kézzel támogatói ábrándulnak ki belőle és a társadalom úgy érzi nem tud rendet tenni.

A zavargások jól jellemzik a korszellemet: A világon sehol sem tör ki a káosz, sőt még egy apró tüntetés sem, amikor az erőszak a fehérek ellen irányul. A bőrszín csak akkor fontos, ha az áldozat fekete, de az is csak akkor, ha éppen kell egy ürügy a balhéra. Az amerikai elnökválasztások közeledtével, a kampány legerősebb időszakában, a választói döntések befolyásolásának tökéletes időpontjában azonban igen jól jött. Ráadásul a globalisták számára – ahogy az lenni szokott – a körülmények is tökéletesek. A karanténban eltöltött hónapok, a járvány okozta kétségbeesés rengeteg olyan embert segít utcára vinni, akikben ez alapból meg sem fordulna.

Amerikában most óráról órára durvább események zajlanak. Lángba borulnak a városok az elnököt eddig példátlan módon ki kellett menekíteni. Mindez egy olyan országban, ahol a felnőtt lakosság 30%-a rendelkezik valamilyen éles lőfegyverrel, így gyakorlatilag bármikor kirobbanhat a polgárháború. …érdekes hetek elé nézünk!

Terveim szerint még fogok írni a témáról, viszont a 630 véleményblog lehetőségeibe a napi szintű közvetítés nem fér bele, így aki szeretné az eseményeket követni – de nem a globalista média agymosására kíváncsi – a Világhelyzete facebook oldalon kaphat friss információkat, angolul tudóknak pedig a Breitbart tudósításait ajánlom.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments