Vélemény a BLACK LIVES MATTER-ről

Jószándékú jogvédők, vagy a globalista társadalomprogramozás és manipuláció újabb eszköze?

Fotó: Reuters

Már hazánkban is szerveződik az új “jogvédő” szervezet a Black Lives Matter (BLM). Az elvileg a fajgyűlölet ellen küzdő mozgalomnak már a neve is kőkeményen megkülönböztető, hiszen e szerint a feketék élete számít és nem mindenki élete. Ha pedig kicsit a háttérbe nézünk láthatjuk az egyenlőség, igazságosság álságos jelszavai mögé bújtatott erőszakot, fehérellenes rasszizmust és rengeteg gyűlöletet.

Aki az alulról szerveződő, társadalmi igazságra vágyó harcos romantikát látja bennük azt el kell keserítsem, erről szó sincs! A BLM egy professzionálisan létrehozott, nagy rakat pénzzel teletömött szervezet. Pénzelői között pedig az amerikai háttérhatalmi elit található. Számomra is kínos megemlíteni, de ettől még valóság marad, hogy az egyik fő pénzelőjük nem más mint a spekuláns, Soros György. De a többiek is egytől egyik hasonszőrű fehér dollármilliárdosok, akiknek gyakran jól jön a káosz. Például ha fontos dolgokról kell elterelni a figyelmet, vagy választásokat kell manipulálni.

De a BLM-nek nem csak a nevében van utalás a faji ellentétre! Maga a szervezet is kísértetiesen hasonlít korábban megszűnt, szó szerint fehérgyűlölő Black Phanters pártra. Létrehozói csupán a militiáns elemeket cserélték le cukikra, haladva a korszellemmel és persze marketingelvárásokkal. Számos megnyilvánulásukból azonban már érezhető egyfajta enyhe, tudat alatt ható fekete felsőbbrendűség. Amit az is erősít, hogy a szervezet rendezvényein – legalábbis az USA-ban – a többségi társadalom rendezvényeinél kötelező sokszínűség nyoma sem látható. Náluk nincs látványos kézfogás fehérekkel, de még a háttérben sem láthatjuk őket. Gyakorlatilag csak morcona, dühös, vagy a kizsákmányoltság látszatát keltő feketék kapnak helyet a felszólalók mellett. A plakátok és a molinók fő eleme a düh és az agresszivitás, ami felszínre is tör, hiszen a békésnek hirdetett tüntetések legtöbbször totális káoszba, erőszakba torkollanak. A nyilatkozatokat hallgatva pedig az az érzésünk támadhat, hogy elég lenne a fekete szót fehérre cserélni, hogy egy neofasiszta kiáltványt kapjunk.

Mielőtt a vád érne, el kell mondanom, hogy jelen sorok írója végtelenül elítéli a rasszizmust! Én a társadalmi ébredésben hiszek. Abban, hogy az emberiség arra hivatott, hogy mind egymással, mind a természettel harmóniában éljünk. Ezt a globalista elit világhatalmi törekvése lehetetleníti el, akik valójában a modern rasszizmus létrehozói és egyetlen haszonélvezői. A fehér felsőbbrendűséget hirdető szervezetek és a BLM az én szememben ugyanazt a célt szolgálják. A felszínen rejlő különbség megtévesztő, de csak azért mert a BLM egy új, professzionálisan kommunikáló szervezetként direktben nem vállalja fel a gyűlöletet. Na meg abban, hogy gyakorlatilag a globalista pénzelőik a legutolsó követ is megmozgatják, hogy elménkbe égessék jelszavaikat. A kezükben lévő média a tények mellőzésével, pozitív társításokkal legalizálja cselekedeteiket, a lelküket is eladó celebek az átlagember által könnyen fogyasztható divatot gyártanak belőle és már gyakorlatilag a csapból is az folyik, hogy (csak) a fekete életek számítanak.

A BLM hazánkba is megjelent. Bár a vasárnapra meghirdetett “Black Lives Matter Hungary” tüntetés nevét gyorsan módosították így az álságos “Szolidaritás a rasszizmus áldozataival | Kegyeleti megemlékezés” nevet kapta. (Véleményem szerint ez csak a lopakódó társadalomprogramozás eszköze és a rendezvényen már elő fognak kerülni a dühös és alulinformált fiatalokat célzó BLM-es logók és jelszavak.) Az eseményen a jómódjukban identitásválságtól szenvedő, “inverz rasszista” fiatalok persze véletlenül sem a nemrégiben lemészárolt fiatal honfitársainkra emlékezhetnek. Fontosabb ugyanis, hogy a magyar társadalmat emlékeztessék arra, valamiért biztos bujkál bennünk némi fajgyűlölet. A globalisták mindenesetre időben lépnek, hiszen a választásokig még két évük van és kitudja miből lesz a renitens szuverenista kormány ellenszere.

De a hülyegyerekek látványa, a sok cukiság és az álságos “gyermekeink jövőjéért” aggódó kijelentések ne tévesszenek meg minket! A BLM Amerikában éppen kimutatja foga fehérjét. A szellem kibújt a palackból és a faji ellentétek soha nem látott mértéket öltenek. Nyomukban totális káosz, gyújtogatás, fosztogatás, rendőrök gyilkolása, fehérek zaklatása terjed. Donald Trump pedig lassan megbukik, hogy helyét egy olyan ember vehesse át, akihez a gyerekmolesztálástól a nagypályás drogbizniszen át az ukrán maffia irányításáig piszkos ügyek százai kötődhetnek. Érdemes tehát éber szemmel járnunk, mert ezt a receptet nálunk is elővehetik. Alapanyag pedig van hozzá…

(630 vélemény)

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments