VIDEÓ – Az amerikai rendőröknél betelt a pohár, nem finomkodnak tovább

Minden normális emberben felmegy a pumpa attól, amit a fehérgyűlölő Black Lives Matter aktivisták és az Antifa névre hallgató inverz fasiszta erőszakszervezet művel Amerikában és már sok európai helyszínen is. A május vége óta tartó zavargások során lassan a fél Egyesült Államokat lángba borította a két, globalista elit által fenntartott szervezet. Nyomukban fosztogatás, gyilkosságok és a fehér lakosság szisztematikus megaláztatása megy, melyet a lassan észak-koreai szintre süllyedő globalista média folyamatos propagandával szít tovább.

A média hazugságai ellenére az internetre felvételek ezrei kerültek fel amin a felfegyverzett, arcukat gyáván eltakaró “tüntetők” fosztogatnak, gyújtogatnak, szobrokat döntenek le, rendőröket, vagy vétlen személyeket gyilkolnak, vagy éppen “csak” fehéreket térdepeltetnek, vagy más módon aláznak meg, bizonyítván saját beteges gyűlöletüket. Közben mindenki a rendőröket hibáztatja, így érthető, hogy akadnak olyan egységek, ahol beletelt a pohár.

Úgy látszik azonban, hogy a napokban fordult a kocka. A rendőrség megmaradt tagjai már egyre kevésbé kívánnak az anarchista hülyegyerekek előtt térdepelni és több városban is keményen felvették a harcot. Néhány esetben talán keményebben is mint kellett volna, de ez várható volt a három hete tartó káosz után.

Íme egy 10 perces összeállítás arról, mi történik, ha az amerikai rendőrségnél betelik a pohár. Vigyázat felkavaró képsorok!

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments