Beépített ügynök buktatta le az Antifát: Soros pénzeli őket!

Aktivisták jutottak be és készítettek rejtett kamerás felvételt az Antifa vezetőjéről és kiképzésükről.

A Project Veritas (PV) nevű konzervatív, nonprofit szervezet emberei sikeresen épültek be az Antifa vezetőségébe. Rejtett kamerás felvételeiken a terroristák egyik vezetője vallotta be, hogy dollármilliókat kapnak Soros Györgytől és a mostani zavargásokra George Floyd halála csupán ürügy.

Kissé érdekes, hogy egy szinte nyilvánosan működő szervezetbe a CIA nem képes (vagy inkább nem akar) ügynököket telepíteni, de szerencsére akadt olyan civil, aki ezt megteszi helyettük. A PV aktivistája először egy New York-ban működő Antifa Harcosok Klubjába (Antifa Fight Club) tudott bejutni, ahol harci kiképzést tartanak kifejezetten Antifa tagoknak. A felvételen az oktató azt magyarázza a jelenlévőknek, hogy a májat vagy vesét érő erős ütések megbénítják az áldozatot, hogyan kell a lengőbordát eltörni, vagy fojtogatni. “Ez egy biztonságos hely, ahol gyakorolhatjátok az agressziót” – fogalmazott az egyik oktató, Chris.

Rejtett videó: így képzik harcra az Antifa harcosait.


A beépült aktivista ezután az Antifa egyik ágához tartozó Refuse Fascism (RF) szervezethez jutott be. (Az elnevezés nem zavarja meg az olvasót! A globalisták által támogatott szervezetek rendre hazug neveket kapnak, így keltve azt a látszatot, mintha a jó oldalon állnának.) Itt sikerült tárgyalnia Tee Stern-nel, aki a szervezet atlantai vezetője. Az egyébként rejtőzködő életmódot élő, ránézésre elmebeteg Pumuklira hasonlító Stern arról beszélt, hogy

”a végső cél az, hogy az emberek lépjenek ki a komfort zónájukból és milliók lepjék el az utcákat és követeljék a Trump-Pence rezsim távozását„.

Majd elmondta, hogy sok millió dollárra van szükségük és Sorostól kapnak is.

”Korábban jelentkeztünk Sorosnál támogatásért egy adott pillanatban, (…) Kaptunk is támogatást tőle„

A rejtett kamerás felvétel, amin az Antifa-közeli szervezet vezetője beszél.

Az összefonódások kiderítéséhez egyébként nem kell kémkedni, mert a szervezetek pénzügyi beszámolójából is kiolvasható a lényeg. Az RF legfőbb pénzügyi támogatója az Alliance for Global Justice (AfGJ). Az AfGJ pénzügyi beszámolójából pedig kiderül, hogy két Soros György által fenntartott alapítványból – Tides Foundationtól és a hírhedt Open Society-től – összesen több mint 3 millió dollárt kaptak. Okkal feltételezhető tehát, hogy a világformáló terveiről elhíresült milliárdos így egy fedőszervezeten keresztül közvetlenül támogatja az Antifát. Ezt pedig a mostani rejtett felvételek is megerősítik.

A Project Veritas egyébként komolyan gondolja az Antifa lefülelését. Kampányt indítottak amiben Légy bátor, csinálj valamit! szlogennel jó útra térő antifákat keresnek közreműködésre.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments