Ismert rappert lőttek le Amerikában a tüntetők által elfoglalt rendőrmentes városrészben

Mint arról már beszámoltunk, nemrégiben szélsőséges Antifa és BLM tüntetők elfoglaltak egy komplett városrészt az Amerikai Seattle-ben, ahol az elmebetegek saját államot kiáltottak ki CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) néven. A “fekete életek számítanak” mottó jegyében létrehozott szélsőbaloldali mikroállam azonban pár nap alatt több fekete életet is követelt.

A városrész két hétig bírta autonóm területként, mivel a bent lakók számos válságon mentek keresztül és az erőszak is elharapózott, mivel a rendőrséget nem engedték be a területre. A önjelölt hadúr, RAZ Simone által irányított anarchista mikroállamban az utolsó napokban már teljesen elszabadult a pokol és több lövöldözés is zajlott a tüntetők között. Az egyik ilyen lövöldözés halálos áldozata egy helyi szinten ismert rapper, a 19 éves Lil Mob. – adta hírül az egyik rap magazin. Őt és társát valószínűleg egy rivális bandatag lőtte meg, aki elvérzett mivel a helyszínre sem a rendőrség, sem a mentők nem juthattak be.

Aki nem ismeri Lil Mob “művészetét” az megtekintheti az alábbi videóban, majd eldöntheti kár érte, vagy sem.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments