A rendőrellenes CHAZ fegyverese azért pereli a rendőrséget, mert nem védték meg

DeJuan Young, a Seatle-ben kikiáltott anarchista autonóm állam (CHAZ) fegyverese volt, aki többedmagával elfoglalta a Seattle-i városházát, hogy a városrészben rendőrmentes államot kiáltsanak ki. Most a rendőrséget pereli, mert a rendőrellenes mikroállamban nem védték meg őt a törvény őrei.

Mivel a bő két hétig működő anarchista közösségbe a rendőröket nem engedték be, gyorsan úrrá lett az erőszak. A városrészt önkényesen elfoglalók között megindult a bandaháború, nemrég például egy ismert helyi rapper vesztette ott életét. A káoszban végül az egyébként fegyveres őrként szolgáló Young is súlyos sérüléseket szerzett, amiért most a rendőrséget okolja.

A férfi a CHAZ vezetőjének, a szélsőbaloldali RAZ Simone-nak volt az egyik testőre, valamint fegyveres biztonsági szolgálatot látott el a hat utcát és a városi parkot magába foglaló autonóm területen. Most Facebook és TikTok videókban mesélte el történetét. Önmagát egy jószándékú önkéntesként jellemzi, akinek csupán az volt a feladata, hogy biztonságot nyújtson az elfoglalt területen élőknek. Azonban a műszak végeztével megtámadták és ekkor szerezte életveszélyes sérüléseit. Állítása szerint egy csoport férfi támadta meg, akik rasszista szavakat kiabáltak (khmm..), miközben többször hasbalőtték. Azt sem tartja kizártnak, hogy egyenesen a Ku Klux Klán támadta meg. Állításában némi ellentmondás van, mert egy először még úgy emlékezett az esetre, hogy távoli lövéseket halva elmenekült, ekkor érte őt is lövés.

DeJuan Young most az interneten gyűjt pénzt ügyvédre, hogy beperelhesse a rendőrséget, mert az nem védte meg a rasszista támadástól és az ügyintézés is lassú volt. Nem kizárt azonban, hogy csak megirigyelte a George Floyd család mesés meggazdagodását, mivel ő is úgy döntött, hogy a Gofoundme portálon indít közösségi gyűjtést. Az eltelt két nap alatt eddig közel 2 millió forintnak megfelelő dollárt utaltak neki azért, hogy pert indítson a Seattle-i Rendõrség ellen.

Véleményem szerint egy normális világban a katonaság már rég lelőtte volna a fegyveres terroristát, most azonban ő pereli a rendőrséget, mert az nem védte meg. Habár viccnek is rosszul hangzik, de lesz olyan lélektelen jogászbűnöző, akik képviseli az ügyét és még az sem elképzelhetetlen, hogy meg is nyeri. Beteges, teljesen szürreális esetek sokasága történik világszerte, hiszen a mindent behálózó globalista maffia a bukás széléről csak a társadalmi összeomlás által tud visszatáncolni.

[630 vélemény]
Forrás: The Blaze

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments