VÁRATLAN: Ellenzéki vezér dicsérte Orbán Viktort!

Meglepő helyről, egy hazai ellenzéki pártvezértől kapott elismerő szavakat a kormányfő.

Az ellenzék célja egy normálisan működő parlamentben a mindenkori kormány, döntéseinek és álláspontjának logikus kifejtésre kötelezése, valamint szakpolitikai alternatívák előterjesztése. Mindezt alapvetően konstruktív módon, hogy az ország érdekeit mindkét pólus szolgálja. Ezzel szemben a magyar ellenzék más sem csinál csak kényszeredetten ellenkezik a kormánnyal, gyűlöletet szít és szándékosan hátráltatja az ország helyzetét. Gondoljunk például a járványtörvény elfogadásának szégyenteljes megakadályozására, vagy arra a rendszeres, kőkemény hazaárulásra, hogy az EU-s szinten Magyarország megbüntetését és az uniós források megvonását próbálják elérni.

Látható, hogy Magyarországon nincs konstruktív ellenzék. Illetve két miniatűr, de valóban konstruktív ellenzéki párt van: a Mi Hazánk és a Munkáspárt. Minden más ellenzékbe szorult formáció gyakorlatilag a választóik érdekeinek teljes ellentétében, a hatalom bármi áron történő megszerzésének céljával cselekszik. A mai ellenzéki politikusnak véleményem szerint két fajtája létezik. Az egyik a szimpla bűnöző, aki nem akar mást, csak végre a húsosfazék közelébe kerülni. A másik pedig a külföldről pénzelt ügynök, aki a brüsszelita/globalista elit agendáját hajtja végre. Destruktív viselkedésükre a magyarázat az, hogy céljuk a társadalmi pszichózis elérése. Egy olyan állapot, ahol a tömegek jelentős része elhiszi azt a téveszmét, miszerint – az egyébként folyamatos fejlődést biztosító – magyar kormány egy maffia, Orbán Viktor pedig a diktátor. Jól tudják, hogy ez az egyetlen esélyük, hiszen érvekkel, tényekkel, eredményekkel képtelenek harcba szállni.

Ezért is meglepő, amikor egy ellenzéki politikus elismerően nyilatkozik a kormányfőről. Persze, aki azt hiszi, hogy a parlamenti ellenzéki pártok közül bárki is ilyet tenne azt ki kell ábrándítanom. Ezúttal a valóban ellenzéki politikus, Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, egy interjúban fejtette ki véleményét az ellenzékként mutatkozó hazaárulók ellen. Szerinte elfogadhatatlan az a politikai álláspont, hogy bármi, amit a kormány mond, az rossz, és bármi, amit ők mondanak, az maga a tökély.  A Demokratának adott interjújában a baloldali politikus így véleményezte a jelenlegi helyzetet:

Való igaz, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr és szerénységem évtizedek óta jelen vagyunk a politikában, ami szerintem nem véletlen. Jelentős ideológiai különbségekkel látjuk ugyan a világot, de mindketten magyarok vagyunk, és ezt a népet, nemzetet szolgáljuk. 

Az a politikus, aki nem csak az embereket hergelve, alantas érzelmekre építve próbál érvényesülni kénytelen elismerni az egyértelmű eredményeket. Az egyébként kommunista Thürmer azt is bevallotta, hogy képtelen lenne nem letagadni Orbán Viktor érdemeit.

Én tisztelem az olyan politikust, aki elsősorban nem ideológiai meg vallási előítéletek, hanem az ország és a nemzet érdekei alapján cselekszik. Most stabil körülmények között, elfogadhatóan élünk, nem fenyeget olyan veszély, mint néhány más országot a térségben.

FOTÓ: VERMES TIBOR/DEMOKRATA

Véleményem szerint a kommunista ideológia legalább annyira káros, mint a fasiszta, ezért én személy szerint soha nem fogom a Munkáspártot támogatni. De a véleménykülönbségek ellenére most meghajlok Thürmer Gyula előtt, aki most bebizonyította, hogy egy valódi ellenzéki politikus. Ha pedig Ön a cikkre kattintva azt hitte, hogy valamelyik hazaárúló képviselő tért jobb belátásra, azt kell mondjam: sajnálom, de ez sosem fog bekövetkezni!

[630 vélemény]
Forrás: Demokrata

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments