Elsőként Magyarország nyilváníthatja terrorszervezetté az ANTIFA-t.

Egy képviselő azt szeretné, ha Magyarország terrorszervezetté nyilvánítaná az Antifa nevű erőszakos szervezetet.

Terrorszervezetté válhat Magyarországon az Antifa

Ma reggel bombaként robbant a hír, hogy Boldog István, fideszes képviselő javaslatot tett frakciójának arról, hogy az országgyűlés nyilvánítsa terrorszervezetté a manapság világszerte erőszakos megmozdulásokat szervező mozgalmat.

Elég volt!Javasoltam a Fidesz-frakciónak, hogy az antifa mozgalmat nyilvánítsuk terrorszervezetté!

Közzétette: Boldog István – 2020. július 6., hétfő

Az Antifa az Antifasiszta Akció nevű, két világháború között Németországban létrejött szervezet utódjának vallja magát. Valójában azonban a korábbi hősies ellenállókhoz közük sincs. A szervezet egy globalista szupergazdagok által támogatott szélsőbaloldali fasisztoid mozgalom. Résztvevői nagyobb részt a punk zenétől megőrült, mikrobuborékban nevelkedett fiatalok, kisebb részt az őket hergelő fizetett aktivisták, akik öntudatlanul a nemzetközi pénzügyi és nagypolitikai elit játékszerei. Az Antifa ma jelenleg a fehér, elkényelmesedett fiatalok ISIS-e. Egy tökéletes hely, ahol a félős, tetteik súlyát nem vállaló hülyegyerekek egy homályos ideológia által legalizálva élhetik ki lázadás és rombolás iránti vágyukat. Mindezt komolyabb veszélyek, vagy felelősségrevonás nélkül úgy, hogy pár óra múlva már a mamahotelben szundíthatnak.

Világszerte számos politikus beszélt már az Antifa terrorszervezetté nyilvánításáról, de még sehol sem történt meg. Legutóbb Donald Trump “vette fontolóra” az ügyet, de talán maga is tudta, hogy nem lesz egy sétagalopp. Az igazságügyi minisztériumon ugyanis mindenképp át kell vinnie az ügyet, ahol a Demokraták kezére játszó szélsőbaloldali szervezet bizonyára sokak számára kedves. Európában is voltak hasonló hangok, azonban annak ellenére, hogy az Antifa már több országban életellenes támadásokat is végrehajtott nekik nem tetsző, de legitim politikusok ellen, a terrorszervezetté nyilvánítás valahogy mindig elakadt út közben. Így hazánk úttörő lehet ebben. Ha Boldog István terve sikerül Magyarország lehet az első ország ahol az Antifa végre hivatalosan is terrorszervezet lehet.

De mielőtt bárki is tényként kezelné a hírt! Jelenleg csak arról van szó, hogy egy képviselő tett ajánlatot a saját frakciójának. Amennyiben a Fidesz vezetése ezt támogatja, akkor kerülhet az országgyűlés elé a kérdés és várhatóan ősszel szavazhatnak róla. Ha így történik, akkor jó eséllyel meg lesz szavazva, mivel hazánk abban a szerencsés helyzetben van, hogy a kormányzó párt kétharmados többséggel bírva önállóan is hozhat döntést és nem fúrhatják meg a globalisták zsebében lévő ilyen-olyan ellenzéki politikusok.

[630 vélemény]

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments