VÁRATLAN: Megszűnt a Fidesz kétharmada!

Motorbalesetben meghalt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő, aki pénteken 9 óra előtt Bekecsen szenvedett balesetet.

„Ma reggel egy tragikus balesetben életét vesztette Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője. Képviselőtársunkat a frakció saját halottjának tekinti, és osztozik a család fájdalmában” – írta a Fidesz-frakció sajtóosztálya. Koncz Ferenc haláláról Orbán Viktor miniszterelnök is megemlékezett a Facebook-oldalán. A közös képük fölé azt írta: „Drága Barátom, Isten Veled.”

A képviselő halálával szomorú tragédia, őszinte részvétünk a családnak. De ami még szomorúbbá teszi az a tény, hogy így Magyarország nincs jelenleg nincs kétharmados kormánytöbbség védelme alatt. A Borsod megyei választókerületben, ahol Koncz Tamás 50.9%-os győzelmet aratott időközi választást kell tartani. Az új választáson az ellenzéknek jó esélye van a mandátum megszerzésére. Ez komoly veszély hiszen innentől megfúrhatják a fontos intézkedéseket, ahogy pl. a járványtörvény esetében is próbálták.

Az eset után százával kerültek ki a gyűlölködő posztok ahol a saját nyomorukban is a Fideszt látó buta, irigy prolik örömködnek a haláleseten, sőt a fideszes szavazók halálát kívánják. Ide vezet az ellens/zék évek óta tudatosan folytatott társadalmi pszichózis hadjárata!

Íme néhány ezek közül (Elmentettük, ha a a poszt törölve lenne) :

⛔⛔⛔Szégyen gyalázat⛔⛔❗❗❗Ma sajnos elhunyt balesetben egy fideszes országgyűlési képviselő és már a mocskos ellenzék…

Közzétette: András Kovács – 2020. július 10., péntek

Mi viszont azt mondjuk: eddig tűrtünk és nem tovább! Elegünk van abból, hogy az elmebeteg baloldallal mindig kesztyűs kézzel bánnak! Csak nekünk van kuss, nekik bármit szabad büntetlenül. Követeljük a kormánytól és a rendőrségtől, hogy tegyenek meg mindent az ellenzéki gyűlöletkeltés ellen! Következménye kell, hogy legyen a mostani esetnek! Ha erre a kormány nem hajlandó és továbbra is kesztyűs kézzel bánik a saját szavazóit is fenyegető fanatizált elmebetegekkel, akkor részemről innentől kedve a Mi hazánk lesz az egyetlen választás!

Követjük a fejleményeket!

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments