Gyönyörű, Nagy-Magyarország formájú gabonakör van a Felcsút melletti mezőn

Természetesen nem az ufók, hanem kaszások alakították ki az óriási, Nagy-Magyarország formájú képződményt, Felcsút, Szár, Bicske és Bodmér között. A felvételt Besenyei Péter műrepülő világbajnok készítette, az első magyar óceánrepülők, Endresz György és Magyar Sándor emlékére tartott rendezvény előtt.

A gyönyőrű fotót a térség Fideszes képviselője Tessely Zoltán osztotta meg saját Facebook oldalán. A politikus így fogalmazott:

Íme egy remek légifelvétel, amelyen jól látszik a kaszálással kialakított Nagy Magyarország térképe, aminek képzeletbeli határán sétáltunk végig múlt hét szombaton, a magyar óceánrepülők emlékére megrendezett ünnepségen.

A felvételt Besenyei Péter műrepülő világbajnokunk készítette a rendezvény előtt néhány órával – aki aznap este látványos bemutatóval kápráztatott el bennünket.

Ezúton is köszönjük a fényképet és a közreműködést!

És természetesen elismerés illet mindenkit, aki részt vett ennek a nagyszerű látványnak a megvalósításában!

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments