Egy nap alatt EGYMILLIÁRD VAKCINÁT adtak el az oroszok

Az EU-ba persze ezt is tolos behozni…

Világszerte húsz ország több mint egymilliárd adagot rendelt meg az oroszok által elsőként bejegyeztetett koronavírus-vakcinából.

Az első koronavírus elleni védőoltás a Sputnik-V nevet kapta, utalva a Szovjetunió által 1957-ben a világon elsőként felbocsátott műholdra. Az oltást már maga már Putyin elnök és a lánya is megkapta.

Putyin által kedden hivatalosan regisztrált koronavírus vakcinából már az első napon húsz ország rendelt, Latin-Amerikából, a Közel-Keletről és Ázsiából. Az oltás bejegyzésének bejelentésére szentelt konferencián az Orosz Közvetlen Befektetési Alap (RDIF) vezérigazgatója elmondta, hogy az összes eddigi megrendelés egy milliárd adagotot jelent.

Kirill Dmitriev kijelentette, hogy egyelőre az Oroszországban gyártott termékeket belföldön használják fel, a más országokban történő felhasználásra szánt adagokat pedig külföldön, az adott országgal együttműködve készítik. Elmondta azt is, hogy Oroszország humanitárius segítségnyújtási programon is dolgozik azzal a céllal, hogy a Covid-19 oltást elérhetővé tegyék azokban az államokban, amelyek nem engedhetik meg maguknak, hogy saját maguk készítsenek vagy vásároljanak.

Azonban sajnálatos módon a vakcina megrendelői között Európai és Észak-amerikai országok nincsenek. A WHO és az EU szervezetei a bejelentés hírére gyorsan kiadták a szokásos oroszellenes nyilatkozatokat. Állításuk szerint a vakcina nem megfelelő, sőt egyenesen veszélyes. [Aki kíváncsi szokásos oroszellenes hadoválásukra az olvassa el valamelyik mainstream (értsd: globalista propaganda) lapban.] Egyesek szerint a tiltás oka mögött az állhat, hogy Oroszországba nem ér el a diplomával sem rendelkező vírusszakértő milliárdos Bill Gates keze. A nyugati bábkormányok pedig majd a globalista elit közreműködésével készült vakcinát szeretnének jóváhagyni.

Aki követi a világpolitikát nem lepődik meg, hogy a nyugati országok és világszervezeteik ismét, még a járványellenes bravúr esetében is támadják Oroszországot. Hiszen a Putyin vezette nemzet az elmúlt évtizedben sok borsot tört az amerikai és izraeli elit orra alá. Oroszország rendszeresen keresztbe tesz a nemzetközi háttérhatalom által irányított destabilizációs kísérleteknek. Közel-keletet katonai akcióik több országban védték meg a békét, markánsan normalitáspárti politikájuk pedig alternatívát mutat a nyugati társadalmi problémákra, mint az iszlamizáció, deviancia és egyes bűnözési irányzatok. Ezért az USA-EU-Izrael szövetség szembenállása évek óta fokozódik. Ha ez az oka a vakcina elleni kijelentéseknek, az komoly hátrányt jelent számunkra a koronavírus elleni harcban.

[630 vélemény]
Forrás: RT News, CNN

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments