Amerikai politikai rendszerbe kényszeríti az ellenzék Magyarországot

Bejelentette DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd, hogy 2022-ben mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a kormánypárt jelöltjével szemben.

A demokrácia, mindenféle jogok és a szabadság képmutató harcosai ráébredtek: egyikünknek sincs esélye a 2010 óta kormányzó Fidesszel szemben. Mivel a magyar társadalom reálisan gondolkodó többségét a folyamatos álhírekkel, uszítással sem képesek eléggé manipulálni arra sincs igazán esély, hogy koalícióban rabolják ki vezessék az országot 2022-től, hiszen ehhez mind a 6 pártnak be kellene jutnia. Így az elvileg szélsőjobboldaltól szélsőbalig terjedő politikusok együtt, azaz hat az egy ellen indulnak a következő választásokon. Megvalósul tehát az Amerikában kialakult kétpártrendszer, mely szélsőségesen csökkenti a választói szabadságot, hiszen minimalizálja a polgárok választási lehetőségét.

Az ellenzéki összefosással még fogunk foglalkozni, addig is véleményként Drábik János ma megjelent írását közöljük.

” Azzal, hogy 1, azaz 1 K-Ö-Z-Ö-S jelöltjük lesz 2022-ben parlamenti választásokon a jelenleg kormányzó patrióta, hazafi pártszövetség ellen mind a 106 egyéni választókerületben az eddig külön-külön is létező ellenzéki párto(cská)knak, ezzel a globalista, magyarellenes, nemzetellenes baloldal is egységes választási pártszövetségbe tömörül, így létrejön az amerikai választási rendszer, miszerint 2 párt van és nincs harmadik vagy negyedik, mert az előbb-utóbb a kettő közül az egyik.

Ne gondoljuk azt, hogy a hazaáruló balliberális erők hátterében amerikai és izraeli (pl. Ron Werber), de talán még török balliberális választási tanácsadók nincsenek ott a háttérben. A sok sorozatos veszteség valójában jót tett az ellenzéknek, mert a szétforgácsolódás egységbe kovácsolja, kényszeríti őket, hamvaiból feltámadó főnixmadárként újra harcba szállnak. Nem gúnyolódni, meg nagyképűen röhögcsélni kellene ezen, hanem komolyan venni. A kipróbált, ballibek számára a tengeren túlon többnyire működő amerikai kétpártrendszert importálták – ahogyan szinte minden ötletek nyugatról importálnak, hiszen onnan tömik a zsebüket.

Sokkal könnyebb lesz ezentúl mérkőzni a parlamenti választásokon, sokkal könnyebb lesz megvezetni a tömegeket, politikus személyek iránti pozitív-negatív, tényrezisztens érzelmeket gyártani.

>> Gyengébbek kedvéért az alábbi sorokhoz: Attól, hogy valaki tiszteli Orbán Viktor és kormánya, emberei munkásságát, még lehet építő célú kritikája úgy, hogy közben nemzeti érzelmű és nemzeti szavazó marad. Nem a hibákról való hallgatás a nemzetiség záloga <<

A 2019-es választásokon láthattuk, hogy egy tökéletesen, tankönyvbe illően mesterien időzített, néhány szex-drog gyanús felvétellel az egész országot fel tudták hergelni a Fidesz ellen, ami bamba lúzer módon azt az 1 embert védte, kitartott mellette és eleve rendkívül későn reagált, és így elvesztette a Nemzet Fővárosát és még jó néhány várost, ahelyett, hogy azt az 1 győri politikust beáldozta volna és megmenthette volna a Fővárost és számos más várost.

Az a tény, hogy a Nemzet Fővárosát és számos más várost E-L-B-U-K-T-A a Fidesz-KDNP, azt jelenti, hogy MINDEN LEHETSÉGES. A főváros esetén Tarlós talán az évszázad legjobb főpolgármestere volt, sok évtizedes tapasztalattal (amit és aminek régi sikereit egyáltalán nem reklámozott a kampányban), mégis bukás lett, országosan sok helyen. Ez AZT JELENTI, hogy a magyar néppel bármi eljátszható, bármit bevesznek, rengetegen bamba birkák.

Ahogy egy régi mondás tartja: SOHA NE BECSÜLD ALÁ AZ EMBEREK BUTASÁGÁT. A ballibek nem becsülik alá, hanem gyűmölcsözően kiaknázzák, lásd 2019 ősze.

A tényszerűen szakmailag kiváló főpolgármester Tarlóssal meg el kellene számolni nyilvánosan, hogy mit csinált rosszul a kampányban, mert erről síri hallgatás van a mai PS interjúban is, korábban ellenzéki lapnak adott interjújában is. Ő maga mondta egy interjúban, hogy a választások után valakinek nagyon el kell majd számolni. Választásilag lúzer, nem azért, mert nem győzött, hanem mert nem vállalja a felelősséget ezügyben, körülményekre hivatkozik, egy korábbi interjúban meg “hagyjuk is” módon intézte el, miért veszített. Mi van?!

>>Ha így áll a Fidesz és a nemzeti újságírás a választásokhoz, akkor baj van. << Mi fogjuk megfizetni az árát.

A hazaáruló magyarellenes ballibáknál van nyilvános diskurzus arról, hogy ők mit csinálnak rosszul választásokon, van ok-keresés, van megoldás-keresés; és

>>NEM LÖKIK KI MAGUK KÖZÜL A SAJÁTJAIKKAL KRITIKUSOKAT<<

A Fidesznél ezzel sezmben választási vereség esetén nincs ilyen nyilvánosan is követhető diskurzus, a társadalom számára látható és érzékelhető módon semmiképp. Nem szégyen az ellenségtől (nem csak ellenfelek sajnos) tanulni.

>> Félre kellene a jobboldali nárcisztikus arroganciát, pökhendi lenézést az ellenfél, Magyarország ellenségei felé…<<<

…és felfogni, hogy ahogy a médiában sokkal professzionálisabbak, úgy a választási előkészületekben is. (apró példa: mi az, hogy Tarlósnak egy fránya facebook-oldala sem volt, mikor a magyar nép egy facebook-nemzet és ott rebesgetett körülötte az insta/fb-posztkirályné Szentkirályi Alexandra, akit a végén felfelé buktattak?)

Már jó régen megírtuk, hogy a szerintünk piromán Qurcsány “Adósságcsapda” Feri, a magyar belpolitikai “háttérhatalom” egyik jelentős alakja erre készül, hogy csak a Fidesz és a NemFidesz legyen. Gyurcsány “Adósságcsapda” Fletó ügyében: jó lenne, ha nem a “szemkilövető”-t sulykolnák a nemzetiek, mert az érintett néhány embert, empátiánk feléjük, biztos van még néhány ember, akiknek szintén empátiája van feléjük, de ez néhány (tucat/száz) embert érintett és annyi.

De az adósságcsapda meg S-Z-Á-Z-E-Z-R-E-K-E-T érintett: sokkal könnyebb a választóknak SAJÁT MAGUK felé empátiával lenni, mint néhány tüntetővel szemben.

Okosabb lenne így hivatkozni Fletóra, hogy ő az adósságcsapda felelőse. Ugyanis a legfelső bíróságon (Kúrián) az első és másodfokon is győztes lakossági pereket átfordították a bankok számára győztes perekké, így sok ember szívében ott a fájdalom a Fidesz felé az adósság miatt – és valóban a jogrendszerrel semmit nem csinál a Fidesz-kormány, állandóan a talán a szentkönyvekben is megírt, szent és sérthetetlen bírói függetlenségre hivatkozva; pedig jobboldali lapok is beszámolnak a felháborító bírói túlkapásokról.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments