SHADOW-GATE – Azonnal betiltották az Árnyék-Kormányt leleplező filmet. Készítői már a börtönben!

Dokumentumfilmje megjelenése után pár órával letartóztatták az oknyomozó újságírót, Millie Weavert.

Letartóztatták a Shadow Gate leleplező dokumentumfilm elkészítése miatt az InfoWars riporterét és férjét, rögtön ahogy feltették legnagyobb videómegosztóra a videót.

Az Infowars a globalista háttérhatalom által leginkább tiltott hírportál Amerikában. Nem csak a teljes közösségi médiából vannak teljesen száműzve, hanem még a Google sem adja ki találataikat. Az oknyomozó újságírók bűne csupán az, hogy sorra leplezik le a világhatalomra törő pszichopata elit mesterkedéseit, rendszeresen cikkeznek például Soros Györgyről is.

A globalistákról kendőzetlenül bemutató lap aktivista újságírója, a modellszépségű Millie Weaver nemrégiben az eddigi legnagyobb áttörést ígérte a “deep state”, azaz az árnyékkormány és háttérhatalom piszkos ügyeit leleplező filmjével.

A film azt a célt tűzte ki, hogy bemutatja és leleplezi a masszív és hatalmas Deep State hálózatot és annak hírszerzési apparátusát, mely manipulálja a politikát és a médiát az Egyesült Államokban, na és persze a világ nyugati felén. Mindezt két belső privát hírszerző kiszivárogtatásával próbálták megtenni.

Az oknyomozó riporter ajtaján azonban pár órával azután, hogy az elkészült dokumentumfilmet a Youtube-ra feltöltötte rendőrök kopogtattak. Őt és férjét nevetséges indokkal, betörés vádjával tartóztatták le, közben a videómegosztó “valamiért” törölte az oldalt, a filmmel kapcsolatos kereséseket pedig cenzúrázták. Így tett a Google is.

Millie Weaver

Miközben pár óra alatt a “ShadowGate” tiltott szóvá vált a közösségi médiában, nem elképzelhetetlen, hogy a hősies újságírónőt és férjét már kínzás és tudatmanipuláció alá vetették. A tech-óriások pedig példátlan gyorsasággal tüntetnek el minden útvonalat ami az ébresztő jellegű dokumentumfilm felé terelhetné az embereket. Valószínűleg a “fact-chek” jellegű oldalak is elkezdték gyártani a hivatalos magyarázatokat, amivel a szokásos “buta összeesküvés-elmélet hívőknek” állítják be az igazságkutatókat.

Shadow-Gate teljes film online megtekintése

A filmet rendszeresen törlik, majd újratöltik a Youtube-re, de a keresési találatok nem adják ki. (jelenleg a Youtube-n itt tekinthető meg) A kevésbé cenzúrázott Brighteon megosztón azonban stabilabban elérhető a film. Ezt a változatot beillesztem ide. Egyelőre csak angol tudók számára érdemes megtekinteni, de remélhetőleg hamarosan készül hozzá felirat.


Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments