A Magyar zászló nem, csak az EU és a Szivárvány lobogó számít a balos városvezetőnek?

Szándékos nemzetellenes szimbolika, vagy csak hanyagság áll a VII. kerületi polgármester által megosztott képen, melyen a városháza épületére tűzött Európai Unió, valamint az LMBTQ jelkép szerepel?

Az elmúlt napokban budapest szélsőségesen “liberális” vezetése verte ki a biztosítékot sok honfitársunknál. A természetellenes szexuális irányultságot jelképező szivárványos zászló először a Karácsony Gergely vezette városházán lengett, majd gyorsan kikerült a baloldali ellenzéki vezetésű kerületeknél is. A IX. kerületi városházáról Fradi-szurkolók leszedték az LMBTQ-zászlót és a Ferencvárosi Torna Club jelképét helyezték ki. Ezt másnap Takács Krisztián, a Momentum helyi képviselője távolította el és tette vissza a sokak szerint deviáns jelképet, mondván, hogy „van másik”.

Hétfő este azonban már a VII. kerületi városházára is kikerült az LMBTQ közösség jelképe, amit a került gyurcsányista politikusa Neandermüller Niedermüller Péter a közösségi oldalán osztott meg.

A szélsőséges politikus bejegyzésében a libernyákoktól megszokott émelyítő és álságos ömlengés kapott helyet. Szerinte a melegfelvonulás „a lehető legerősebb kiállás az egyenjogúság, a szabadság és a demokrácia mellett” és szomorúan konstatálta, hogy  „sajnálatos módon idén a koronavírus miatt elmarad a szokásos felvonulás”. A Gyurcsány-párti politikus azt is fejtegette, hogy szerinte „bátorságukért” csodálni és segíteni kellene azokat az embereket, akik születési nemüktől függetlenül élnek. Arra nem tért ki, hogy ez mennyire van összhangban a természet törvényeivel.

Bejegyzésében azonban egy döbbenetes dologra lehet figyelmes a szemfüles olvasó. A képen ugyanis az Erzsébetvárosi polgármesteri hivatalra egy EU-s és egy szivárvány zászló lobog büszkén a hivatal bejáratánál, a magyar zászló pedig éppen csak felsejlik valahol távol, félig.

Niedermüller hivatalán a magyar lobogó szinte észrevétlenül, mintegy kiközösítve és szomorúan kókadozik, pedig a kiemelt helyen három zászlónak van hely és a magyar pont befért volna középre. Legalábbis a képen ez látszik.

Nos nekünk pár kérdésünk merült fel:

  • Vajon mindez egy szimbólum, egy tudatos üzenet lenne a Magyarországot nyíltan a nemzetellenes Európai Egyesült Államok részévé tenni akaró globalista párt részéről?
  • Vajon elképzelhető lenne egy ilyen húzás olyan politikusoktól akik nem a Soros György által megálmodott “nyílt társadalom” elképzelését képviselik?
  • Vagy a fehér férfiakat rémisztő képződménynek nevező Niedermüller csupán véletlen hibát ejtett, amit üzenetnek csak egy buta, konteós gyíkember képzelhet?

[630 vélemény]
Forrás: Facebook, Magyar Nemzet

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments