A Facebook ismét letiltott egy neki nem tetsző politikai mozgalmat

Egyoldalú politikai cenzúrát alkalmaz a Nagy Testvér.

A Facebook szerdán törölte a QAnon-mozgalom több száz felhasználójának fiókját, arra hivatkozva, hogy a csoport összeesküvés-elméleteket népszerűsít.

A lényegében interneten belüli internetet megvalósító globalista cenzorgép szóvivője elmondta, hogy bekeményítenek a politikai mozgalommal szemben és szigorúbban fogja elbírálni a bejegyzéseket, valamint nem ajánlják más felhasználóknak a csatlakozást. Ugyanakkor nagylelkűen bejelentették, hogy a csoportot nem tiltotta be a Facebook.

A Qanon egy olyan társadalmi ébredést célzó politikai mozgalom amit néhány, a Fehér házban, és a CIA-ben dolgozó magas rangú személy indított, álnéven. Céljuk az, hogy Donald Trump amerikai elnökkel együtt megbuktassák a „mély államot” vagyis az amerikai törvényhozásban és a titkosszolgálatokban működő háttérhatalmi hálózatot. A QAnon szerint a mély állam egy világhatalomra törő, a valóságtól teljesen eltávolodott szupergazdag elit irányítja, akik között sátánisták és pedofilok is szép számmal vannak. Ez a háttérhatalom szinte teljes irányítása alatt tartja az USA-t.

A QAnon-tagok több mint két éven keresztül e rejtélyes „ellenség” vezetőjeként egy magas rangú kormányzati tisztségviselőt emlegettek, de nem nevezték meg, csupán annyit írtak róla: ő a „Q”. Sokak szerint a Q a háttérhatalom által megölt Kennedy elnök szellemi örökségére utal, akinek sírparkja egy nagy Q jelet formáz.

A múlt héten Georgiában Marjorie Tyler Green személyében olyan képviselőjelölt nyerte meg az előválasztást, aki nyíltan támogatásáról biztosította a QAnont. És Trump is közzétett a Twitter-oldalán a QAnon-tagok bejegyzéseiből.

A QAnon-mozgalom politikailag és társadalmilag is aktív. George Floyd halála után szervezett, erőszakba torkolló tüntetéseket bírálják, és az elnöktől kemény válaszlépéseket is sürgettek. Milyen érdekes, hogy a Facebook ezt az erőszak dicsőítéseként értékelte és szerdán bejelentették: el fogják távolítani azokat a csoportokat és bejegyzéseket, amelyek erőszakról folytatnak diskurzust, még a kódolt üzenetekben is. De úgy tűnik a valódi erőszakot elkövető antifa, és BLM terroristák aktivisták tartalmait továbbra is fent hagyják.

Mára a Qanon mozgalom számos állítása bizonyítást nyert és gyakorlatilag ténnyé vált, hogy a demokrata párt, számos multinacionális cég vezetője összefonódott a pedofil magánszigetet működtető Jeffrey Epseteinnel, a Hollywood-i elit pedig sátánista szeánszokat tart. Ennek ellenére a globalista kezekben lévő csatornák továbbra is a szokásos “összeesküvés-elmélet” címszóval illetik a Qanon üzeneteit. A valóságfóbiától szenvedő, vagy éppen a hirdetői nyomás miatt a valós híreket elkerülő globalista újságírók sorozatosan megalázó mondatokkal jellemzik a mozgalom híveit.

[630 vélemény]
Forrás: Médiaklikk

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments