10 éves kislányokat szexualizál a globalista Netflix új filmje

A gyermeki ártatlanság sem szent a világelső streaming szolgáltatónak?

Óriási felháborodást és tiltakozást váltott ki a társadalom épeszű részéről a Netflix új, Cuties (magyarul: Cukorfalatok) című filmje, ami arról szól, hogy egy konzervatív családba született 11 éves kislány hogyan tör ki szülei korlátai közül, akik gátolják őt abban, hogy twerk táncos legyen.

Itt álljunk is meg egy szóra! Aki nem tudná: a twerk a modern tánc egyik formája, legalábbis a liberális vélekedés szerint. Valójában a twerk sima fenékrázást jelent, amit leginkább bugyira vetkőzve a legkülönbözőbb gusztustalan pózokban szoktak végezni és leginkább primitív törzsek párzási táncára hasonlít. A kezdetben fekete rapperek által terjesztett, kéjelgő táncstílust leginkább buta prostituáltak, vagy “nőiességüket kiélni vágyó” eltévedt városi luvnyák űzik.

A népszerű igazságkutató blogger, SBG Buddha szerint “a szeptemberben műsorra kerülő francia film minden eddigi határt átlépve gyerekeket helyez pornográf környezetbe és alakít szexuális tárgyakká. Gyakorlatilag pedofilok vágyálma ez a film, amit a világ legnagyobb streaming-szolgáltatója nyújt majd…”

Tehát készült a világ legnagyobb streaming szolgáltatója most egy olyan filmet terjeszt, amiben még jóval a pubertás kor előtti gyerekek, kislányok szexuális táncát mutatja be. Csak adalék, hogy a kislányok a maradi, konzervatív (értsd: normalitáspárti) szülők elleni hősies lázadásként élik ezt meg.

A Cukorfalatok film miatt felháborodott emberek petíciót indítottak a film és a durva társadalomellenes propaganda ellen. A dolog komolyságát mutatja, hogy még az internet pöcegödrének csúfolt 4chan portálon is letiltották a film egyes jeleneteinek bemutatását.

Költői kérdés: Vajon, mi lehet a mögöttes szándék…?

A plakát miatt bocsánatot kértek, de a film marad.

Végül a Netflix reagált az elképesztő felháborodásra és a cég szóvivője bocsánatot kért a “Cuties plakátja” miatt. Persze a bocsánatkérés csak a plakátra irányult és semmilyen következménye nem lett, talán csak az, hogy így nem mondják le annyian az előfizetéses szolgáltatást. A beteges történet és a képsorok miatt persze nem kértek bocsánatot és az továbbra is úgy gondolják a filmnek helye van a kínálatukban. A film persze nem csak, hogy a pedofil vágyakat alakíthat ki, de szülő legyen a talpán, aki a film megnézése után egy 10 éves kislányával megérteti, hogy miért nem szabad neki is így viselkednie.

Már nem az első alkalom, hogy a globalista Netflix már látszólag előszeretettel lép fel a normalitás és az egészséges értékrend ellen. Miközben kínálatukban egyáltalán nincsenek konzervatív, vallásos, vagy akár jobboldali értékekhez köthető alkotások, időről időre akad egy-egy szélsőségesen liberális töltető botrányuk. Nemrég a Jézust meleg prostiként ábrázoló filmjükkel bőszítették fel a társadalom tudatosabb részét. De a cég aktívan és büszkén terjeszti az egyesek szerint szélsőbaloldali, sőt fehérgyűlölő Black Lives Matter üzeneteit.

A film hivatalos előzetesét ellepték a negatív lájkok és a jogosan felháborodott kommentek.

Vannak olyan elméletek, miszerint az ilyen akciók a globalista elit hálózatának tudatos társadalomprogramozási módszeréhez tartoznak. A tömegeket elérő különböző csatornák tartalmai, üzenetei az évtizedek alatt egyre jobban tolják ki a határokat. Ugyan előfordulnak kisebb-nagyobb felháborodások, de ezeknek valós következménye sosincs. Egy idő után pedig a legtöbb ember már normálisnak érzi azt, amit évekkel ezelőtt még mindenki felháborítónak tartott volna. Így szüntetik meg a társadalmi normákat, hogy egy elvtelen, teljesen lezüllőt “nyílt társadalom” alakulhasson ki. A titkos társaságokat kutatók szerint a háttérben munkálkodó elit végső célja a társadalmi egységek teljes szétzilálása, hiszen céljaikat így érhetik el.

Az ilyen hírek hallatán eszembe jut a Ki az árnyékból c. film, amit kiugrott hollywoodi filmesek készítettek. A film üzenete az, hogy Hollywood egy része egy beteges sátánista elit befolyása alatt áll. Céljuk a társadalom agymosása, a népbutítás és hanyatlás előidézése. Persze ez egy durva konteónak hangzik, de az ilyen események hatására egyre többen hiszik el.

[630 vélemény]
Forrás: RT News, Világhelyzete

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments