Szivárvány helyett BABAZÁSZLÓT mindenhova!

Genderideológia helyett a családok iránti szeretetet üzenik a zászló kihelyezésével.

Fotó: Facebook

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere döntött úgy először, hogy a baloldali polgármesterek szivárványos zászlóállítási mániájára reagálva csatlakoztatja az önkormányzatot a Három Királyfi, Három Királylány mozgalomhoz, így jelezve, hogy településük a természetellenes propaganda helyett a családokat támogatja. Ahogy a fideszes polgármester fogalmazott “A mai napon a szivárványos helyett mi a Baba zászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk“.

Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.A mai napon a…

Közzétette: Borbély Lénárd – 2020. augusztus 24., hétfő

Egy nap sem telt el Borbély Lénárd bejegyzése után, de a normalitáspárti polgármesterek máris elkezdtek csatlakozni az üzenethez. Legutóbb Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere jelezte, hogy melegpropaganda helyett inkább a kisbabáknak örülnek.

A babazászló mozgalmat Oberfrank Pál ötlete alapján 2011-ben hagyományteremtő céllal indította a Három Királyfi, Három Királylány alapítvány. A mozgalom célja, hogy a gyermekvállalást népszerűsítse a Kárpát-medence lakossága számára. “A népmesékben mindig a harmadik királyfi vagy királylány menti meg az öreg királyt, az országot. A mai demográfiai helyzetben nagy szükség volna arra, hogy megszülethessenek a kívánt, tervezett gyerekek.” – fogalmazott a babazászló mozgalom alapítója, a 2012-ben elhunyt Prof. dr. Kopp Mária.

A mozgalom egyébként ötpárti támogatottsággal bír, 2013-ban a kormánypártokon kívül az MSZP, az LMP és az azóta korábbi elveit megtagadó Jobbik elnöke is aláírta. Kérdés azonban, hogy mennyire fogják támogatni most, amikor a zászlókihelyezési mániában a babazászló üzenete éles kontrasztot mutat a nemzetközileg uralkodó, társadalomellenes trendekkel trendekkel szemben. Habár a babazászló kihelyezése egy politikamentes kedves gesztus, mégis önmagából adódóan a deviáns jelképek ellentéte, hiszen a normalitást és a magyar családok fejlődését üzeni.

Mi nagyon örülünk és sok-sok babazászlós polgármestert szeretnénk még, mert ez egy pozitív, kedves gesztus, ami a legfontosabb valós társadalmi értéket a családot tiszteli meg.

[630 vélemény]
Forrás: Facebook, haromkiralyfi.hu

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments