A vírust tagadod? Primitív és közveszélyes vagy!

Találó karikatúra.

Ijesztő, hogy mennyi vírustagadó agyhalott lett hazánkban hirtelen. Úgy látszik a vírus mellett a társadalmi idiotizmus is terjed, hiszen eddig épeszűnek hitt ismerősöktől is hallok olyan elmebeteg téveszméket, minthogy a vírus csak kitaláció, a maszk a kormány eszköze a megfigyelésre, stb… Most nekik üzenek!

A vírus kamu és hazudik mindenki?

A helyzet az, hogy a covid kétségkívül jól beazonosítható, fertőző és veszélyes vírus. Nem, nem hazudik minden virológus, orvos, politikus! Egyedül “Dr.” Gödény hazudik a youtube nézettségért, meg a különféle kamuoldalak. Persze ez a vírus önmagában nem feltétlenül okoz halált, de igen fájdalmas szenvedést igen, mint ahogy ez a fiatal magyar férfi is beszámolt róla. Illetve okozhat tartós tüdőkárosodást és sokunknak vannak kisebb, akár nem is ismert betegségei, amivel együtt már életveszélyes lehet. És akkor még nem beszéltünk az idősekről és pl a várandósakról.

Remélem nem veszed komolyan azt sem, hogy a statisztikát meghamisítják, például Orbán kérésére és a nyáron csakis azért nem volt annyi beteg, hogy a nyaralásától megfosztott nép haragja ne söpörje el a diktátort. Ha igen, gondolkodj el egy pszichiáteren, mert orvosi szintre juttatott az ellenzék által generált társadalmi pszichózis.

A maszk káros és az elnyomás eszköze?

A maszk egyedül arra való, hogy megszűrd a be- és kilélegzett levegőt, ezáltal ne fertőzz és ne fertőződj. Nem kell felvenni otthon, nem kell felvenni az autóban, vagy ha az utcán egyedül sétálsz, vagy sportolsz. Egyedül akkor kell felvenni, ha nyilvános helyen vagy és vannak körülötted. Ez nem túl megerőltető, ugye? Paranoiások számára egy jó hírem is van: így az arcfelismerő szoftverrel ellátott térfigyelő kamerák sem ismernek fel. Mondjuk ez pont az ellentéte annak, amit szerintetek a mindenkit megfigyelő Nagy Testvér szeretne. Látod? Az ilyen öngólok csak úgy záporoznak az idióta elméleteitekben.

A vírus szándékosan használják ellenünk?

Oké, ez valami amit nem tartok teljesen kizártnak. De fogd fel, hogy a szervezetünket nem érdekli, hogy a vírust esetleg valaki szándékosan szabadította el, vagy a politika kihasználja a járványhelyzetet! Igen ez lehetséges, vannak ráutaló jelek a kormányok felett álló nemzetközi elit is sunnyog a kérdésben. Ne menjünk el mellette, kutassuk és amíg nem tiszta minden az oltás ne legyen kötelező. De egy dolog a valóságot kutatni és egy másik dolog védekezni. Utóbbi mindannyiunk kötelessége függetlenül a járvány mögöttes okaitól!

Viszont aki a közös védekezést ilyen-olyan elméletekre hivatkozva hátráltatja nem csupán egy primitív tahó, hanem közvetetten gyilkos is. Hiszen talán általa, vagy az ő hatására fertőződik meg valaki, akinek a szervezete nem lesz elég erős ahhoz megbirkózzon vele. És ez a lényeg! Én ezentúl így tekintek az ilyen alakokra!

Az ostobaságnak nincs határa…

Ha egyet értesz vedd ki a részed és oszd meg a cikket nyilvánosan, vagy küldd el vírustagadó ismerőseidnek!

[630 vélemény]
Grafika: Drew Litton

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!