Elkapta a vírust, majd meghalt a magyar vírustagadó

Elkapta az új típusú koronavírust és meghalt egy férfi, aki korábban maga is vírustagadó volt!

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu. Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés!”

Írta Facebook bejegyzésében a férfi.

A haláleset augusztus második hetében történt, mi ebből a Facebook bejegyzésből értesültünk róla. A csömöri Szikszai Károly közösségi oldala azóta emlékoldallá változott, amit özvegye kezel.

Őszinte részvétünk a családnak!

Világszerte egyre több ember gondolja úgy, hogy a covid-19 névre keresztelt újtípusú koronavírus valójában nem is létezik. Pedig maguk a járványtagadók is szép számmal kapják el. Például az USA-ban nemrégiben egy harmincas, életerős férfi kapta el a vírust és halt bele, kevéssel azután, hogy teleböfögte az internetet azzal, hogy a járvány csak kamu. De a Darwin díjas halálesetek sorába illeszthető az a 30 éves férfi is, aki azután halt meg, hogy részt vett egy Covid partin.

Hazánkban ez az első eset, amikor egy nyíltan vírustagadó személy tragédiája derül ki, de jó esély van rá, hogy nem az utolsó! A teljesen képtelen és közveszélyes vírustagadó téveszme ugyanis hihetetlen módon terjed hazánkban is. Augusztus 11-re a magát doktornak nevező, korábban a “Közös nevező 2018” nevű kamupárt miniszterelnök-jelöltjeként induló testépítő, Gödény György szervez egy ilyen tüntetést, amit a nagy érdeklődés miatt már minden megyeszékhelyen mag akarnak tartani.

A szteroidokhoz láthatóan jól értő, de egyesek szerint azonban csak szélhámosként / Youtube-pojácaként számon tartott patikust az sem téríti el, hogy most az egyik híve halt meg a vírusban. Felhívását elolvashatja alább az akinek még nem elég magas a vérnyomása.

Kedves Normális élethez ragaszkodó Barátaim, nagyon fontos pillanathoz érkeztünk el, ezért feltétlenül olvassátok végig…

Közzétette: Doktor Gődény – 2020. szeptember 3., csütörtök

[630 vélemény]
Forrás: Facebook

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!