LONDON: Afrofasiszta pártot alapítanak a BLM tagjai

A világszerte erőszakos megmozdulásokkal faji feszültséget keltő Black Lives Matter (BLM) mozgalom újabb szintre lépett az őshonos európaiak elleni gyűlöletben.

Angliában a BLM oxfordi tagozatának vezetője, Sasha Johnson bejelentette, hogy az angilai feketéknek elegük van a politikai pártokból, és saját fekete pártot szeretnének alapítani. – A hírt a Breitbart és az RT News is lehozta, miközben a társadalom manipulációjában érdekelt globalista sajtó hallgat.

Az afrofasiszta nő a bejelentést a “Millió ember menete” nevű baloldali felvonuláson mondta el , melyen neve ellenére csak négyszáz dühös fekete és néhány fehér antifa vett részt. Szövegét a szokásos émelyítő baloldali mondókával kezdte a soksínűségről és a szörnyű elnyomásáról. De az őt követő szónokok viszonylag rövid időn belül eljutottak olyan kijelentésekig, amit még Hitler is megirigyelt volna. Például, hogy számukra a fehér ember az “általános ellenség” és, hogy a fehérektől “bármi áron meg kell szabadulni”.

A menet során az aktivisták egy véres brit zászlót is felállítottak, miközben azt énekelték, hogy a rendőrségnek mennie kell, és hogy menetelnek majd, míg meghalnak.

A pártot egyébként a „kezdeményezés pártjának” (Taking The Initiative Party) keresztelik, a tagokat már toborozzák, és valamikor szeptemberben fogják bejelenteni az alakulás részleteit. Programjuk az előzetes bejelentés alapján a multikulturalizmus promotálása (értsd: migráció erőltetése) és az elnyomás (értsd: őshonos európaiak jogai) elleni küzdelem lesz.

Az afrofasiszta szónok kijelentette, hogy pártjában csak feketék tölthetnek be vezető tisztséget, ugyanakkor pártja a “munkások pártja is” ezért vár mindenkit, aki sokszínűbb Nagy-Britanniát szeretne. Ezt a gesztust talán csak indentitásválságos fehérek, és az antifa agymosottjai kedvéért tette, akikről ugyan nem derült ki milyen sorsot szánnak miután a feketék átveszik a hatalmat.

De ki az a Sasha Johnson?

Sasha Johnson neve pár hete vált ismertté. A faji alapon gondolkodó (azaz rasszista) hölgy ugyanis aki nemrégiben előadott szónoklatában egy fekete milícia felállítására szólította fel, ahogy ő fogalmazott “népét“. Azóta különösen aktív, nemrég pl. kisebb botrányt okozott azzal, amint egy videón látható, hogy egy fekete férfit ordibálva, megalázó módon sérteget, csak azért mert nem ismeri el azt a téveszmét, hogy az Egyesült Királyság egy rasszista ország. (Érdemes megnézni, ahogy a fanatikus gyűlölettől eltorzul arccal üvölt. Pont ahogy a liberálfasiszták szoktak, amikor egy normalitáspártival vitáznak.)

A hölgy azon kevés baloldali aktivista közé tartozik aki még a Twitternek is túl sok. fiókját a közösségi oldal tiltotta mert többek között olyan szövegeket írt ki, hogy: “The white man will not be our equal but our slave. History is changing. No justice, no peace #BLM.”, azaz:

“A fehér ember nem egyenlő lesz, hanem a rabszolgánk lesz. A történelem változik. Nincs igazság, nincs béke! #BLM”

A fanatikus hölgy az interneten rendszeresen közzétesz olyan üzeneteket, amik a feketék felsőbbrendűségére utalnak, persze érdembeli magyarázat nélkül. Igaz, nehéz is lenne komolyabb ideológiát felállítani erre, hiszen a múltban nagy hatást elérő afrikai tudósok, feltalálók, vagy filozófusok gyakorlatilag nem léteztek. A civilizált, nyugati világot leginkább a sokszínű európai és ázsiai népek hozták létre, ezért a feketék társadalmi öröksége gyakorlatilag a nullával egyenlő. Talán ez frusztrálja az afrofasiszta párt és milícia híveit is…

[630 vélemény]
Forrás: V4NA hírügynökség, Breitbart, RT News,

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments