#CancelNetflix – A nézők megunták az agymosást. Zuhan a botrányos cég értéke.

Mozgalom indult a Netflix ellen. Tömegével mondják le az előfizetést.

Nemrégiben megírtuk, hogy óriási felháborodás tört ki a globalista Netflix új filmje miatt. A port az kavarta fel, hogy a szélsőbaloldali Maïmouna Doucouré által rendezett Cukorfalatok (Cuties) című film 10 éves kislányokat szexualizál. Most úgy tűnik a fogyasztók egy része megelégelte az agymosást és tömegesen mondják le a Netflix előfizetéseket.

A világelső streaming-szolgáltató eddig is rendszeresen jelentkezett botrányos és konzervativ értékeket megalázó filmekkel. Olyanokkal például mint amiben Jézust egy meleg prostituált nőnek ábrázolják. Most a film aminek fő elemeként 10-11 éves kislányok erotikus táncra lenge ruhában rázzák magukat már a kevésbé tudatos nézőknél is kiverte a biztosítékot.

Mivel a Netflix a követelések ellenére sem vette le kínálatából a filmet pár napja a közösségi média oldalakon elindult a #cancelnetflix mozgalom. A társadalom védelmét fontosnak tartó tartó fogyasztók ugyanis tömegével mondják le a Netflix előfizetést és hashtaggel megjelölve teszik ezt közzé a közösségi oldalakon. A lemondáshoz sokan útmutatót is csatolnak, hiszen a megszüntetés lehetősége igencsak el van rejtve a felhasználói felületen. A mozgalom annyira sikeres, hogy tegnap bekerült a Twitter Top Trending-be is, azaz a legnépszerűbb témakörök közé.

Ez lenne a díjnyertes alkotás és a gyermekek védelme?

A mozgalom sikerét mutatja, hogy a cég részvénye is esni kezdett. Habár a bojkott akciók általában nem rendítik meg a nagy cégek árfolyamát, a Netflix esetében az fogyasztói ellenállás már túl nagy falatnak tűnik. A koronavírus járvány óta stabilan emelkedő Netflix árfolyama az utolsó 5 napban közel 9.5%-ot csökkent.

Közben a Netflix szóvivője is reagált, de láthatóan nem értette meg a kritikus hangokat. Szerinte a film “egy nagyszerű történet arról a nyomásról, amelyet a fiatal lányok szembesülnek manapság”. Egy “díjnyertes alkotás”, ami valójában a kisgyermekek szexualizációja ellen szól. A szóvivő megjegyezte: mindenkit arra bátorít, hogy nézze meg a filmet. Nos mi belenéztünk, de úgy tűnik nem ugyanazt látjuk….

Íme egy jelenet a díjnyertes Cukorfalatokból. De vajon milyen díjat nyert? Csak nem a pedo-oszkárt?

A film okozta botrány óta megerősödtek azok a hangok, amik szerint az amerikai filmgyártás a globalista elit tudatos társadalomprogramozási módszerének eszköze. Láthatóan a tömegeket elérő filmek tartalmai, üzenetei az évtizedek alatt egyre jobban tolták ki a határokat. A társadalmi nyomással a gyártók rendszerint nem törődnek, sőt díjakat osztogatnak maguknak, így 1-2 botrány után már természetesnek tűnik az, ami korábban még mindenkit felháborított.

[630 vélemény]
Forrás: seekingalpha.com, Twitter

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments