BREAKING – Beperelte a Facebookot a Mi Hazánk!

Vajon sikerül megregulázni az ideológiailag elfogult cenzorgépet?

Megindult a per a Facebook ellen, melyet a közösségi média visszaélései, jogsértései miatt indított a Mi Hazánk.

Mint ismeretes a közösségi oldal gyakorlatilag monopolhelyzetben van, nem csak a magyar piacon, de szinte mindenhol a világban és ezzel agresszívan vissza is él. A Facebook egy interneten belüli internetet kialakítva korlátozza a hírek szabad áramlását és minden eddiginél erősebb cenzúrát folytat, gyakorlatilag teljesen eltaposva a globalista érdekekkel szembemenő hangokat.

A kormányok fölé helyezkedő, törvények feletti elit korábban elméletnek számon tartott összeesküvését a Facebook napjainkra már gyakorlatban valósította meg. Egy amerikai magáncég mögé bújva egy szűk elit a világon terjedő hírek totális cenzúráját képes kézben tartani. Aki nem az általuk kívánatos véleményeket tolja gyakorlatilag indoklás, fellebbezési lehetőség és válaszok nélkül kerül letiltásra. Végletekig precízzé tett rendszerük már automatikusan képes felismerni a “hitetlen” hangokat, amit a nyilvánosságtól elzárt, arctalan cenzorok ezrei törölnek végül. A globalista cenzorgép így befolyásolja ezzel a közhangulatot, alakít ki trendeket, vagy akár dönti el választások eredményét.

A Facebook világszerte oknyomozó újságírók, aktivisták sőt megválasztott politikusok tízezreit tiltotta véglegesen. Törölték több hazai jobboldali újságíró és politikus bejegyzéseit, vagy profilját is. A Mi hazánk elnöke, Toroczkai László százezres követőbázisa veszett oda indoklás nélkül. Akiket pedig látványosan nem blokkol azt az úgynevezett “shadow ban” módszerrel tilt. Azaz a úgy, hogy az oldal látszólag elérhető, de a követők számára a bejegyzések még sem jelennek meg. (Így blokkolta magazinunk oldalát is a Facebook, ahol csak az értesítést beállító olvasók érhetik el bejegyzéseinket.)

Szélsőségesen antidemokratikus működés és szólásszabadság szisztematikus megsértésén túl is komoly bajok vannak a törvények fölé helyezkedő Facebookkal. Az évente több tízmilliárd dolláros nyereséget besöprő cég Magyarországon az elsőszármű hirdetési szolgáltatóvá vált, de ennek ellenére nem fizet egy forintnyi adót sem. De nem csak a pénz söprik ki az országból, hanem a magyar bíróságot is semmibe nézik. Ezt bizonyítja, hogy jelenleg a magyar bíróság dokumentumainak átvételét is megtagadták. 

Érdekes, hogy a Mi Hazánk elődpártja, a korábban nemzetiként aposztrofált, ma már konkrétan magyargyűlölő heccpártá silányult Jobbik nemrégiben “El a kezeket a Faccebooktól” szlogen alatt kezdett aláírásgyűjtésbe. Jakab Péter a tőle megszokott agresszív, prolihergelő stílusban udvarolta körbe a globalista cenzorokat, attól a téveszmétől vezérelve, hogy Orbán rá akarja tenni a kezét az ártatlan Facebookra. (LOL) Az aláírásgyűjtés persze megbukott, ahogy minden, ami a hazug párttal kapcsolatos.

Toroczkai bejelentései a Mi Hazánk Youtube oldalán

A Mi Hazánk tegnapi bejelentése szerint a per elindult és a párt most megkísérli a lehetetlen és szembeszáll a háttérhatalom óriásával. Szurkolunk Toroczkaiéknak, bár tudjuk vállalkozásuk lehetetlen. Egy ilyen pert a seregnyi jogászbűnöző seregével akár évtizedig el lehet húzni, és ha az akadályokat sorra jól is veszi a felperes végül a sor végén jó eséllyel ott fog állni egy “nagyon független” bíró aki alig várja, hogy meghozza a főnökeinek kedves döntést.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments