USA: Sátánista “férfinő” lehet a Seriff New Hampshireben

Aria DiMezzo egy férfiból lett “hölgy”, aki magát transzgendernek vallja, továbbá sátánista és anarchista nézeteket hirdet, sőt főpapi pozícióban van a Sátán Egyházában. Most ő a New Hampshire-i Cheshire megye seriff poszt várományosa. Annak ellenére, hogy a “Fuck the Police” kampányszlogennel kampányolt.

És ez nem vicc! DiMezzo, aki nemrégiben nyerte el a jelöltséget, bevallottan támogatja a kábítószerek, a szexmunka és az illegális bevándorlás legalizálását. Sőt saját rádióműsorában büszkén hirdeti azt, hogy Lucifert a példaképének tekinti és azt is, hogy lenézi az amerikai szavazókat, mert szerinte nem lenne szabad mindenkinek.

Különösen döbbenetes, hogy a magukat konzervatívnak tartó republikánusok, azaz Donald Trump pártja indítja. Igaz a jelöltséget úgy tudta megszerezni, hogy nem volt ellenfele, viszont a republikánus párt szégyene, hogy nem akadályozták meg azt. Ellenfele a jelenleg is hivatalban lévő, a demokrata párti serif, Eli Rivera lesz, ugyanakkor egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az sátánista elmebeteg megnyeri a posztot, hiszen az Amerikában zajló rendőrellenes tüntetések pártolói jó eséllyel rá adják szavazatukat.

Az eset felveti a liberális demokrácia alapvető hibáit. Az elvtelen szabadosságot valló, mindenféle devianciát legalizáló liberális társadalom végkifejlete egy önmagát felfaló daganathoz hasonlít.

Forrás: Fox News, Daily Mail

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments