Ursula von der Leyen hadat üzent a normalitásnak és a nemzeteknek

Tegnap tartotta első évértékelő beszédét Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke. Az Európai Unió legmagasabb rangú, de ennek ellenére nem a polgárok által közvetlenül választott tisztségviselője kőkeményen hadat üzent a normalitásnak.

Habár évértékelő beszédek évente zajlanak, de az ide más volt mint a többi. Minden idők leghosszabb évértékelő beszéde és az köré kerített felhajtás is jelezte, hogy már ez számít és nem a tagállami értékelők. A beszéd bő két órán keresztül tartott, a mtavaly pozícióba emelt Leyen három különböző nyelven felváltva fényezte az EU-t és elhangzottak olyan hazug kijelentések, mint hogy az EU milyen nagyszerű módon kezelte a koronavírus járványt (Mintha nem az EU hagyta volna cserben tavasszal a tagállamokat, például Olaszországot.)

“A tagállamok közti félelmet, bizalmatlanságot egységgé alakítottuk, megmutattuk, milyen, ha bízunk az EU-s intézményekben”

Dübörgött a demagógia Ursula beszédéből

A beszédben Ursula kvázi hitet tett az Egyesült Európai Államok őrült, áldemokratikus elképzelése mellett. Elmondta, hogy elege van abból, hogy egyes tagállamok akadályozzák a közös uniós határozatokat, különösen az emberi jogok területén. Kijelentette, hogy benyújt egy törvényt a parlamentnek, amivel tervei szerint a jövőben megakadályozható, hogy a renitens tagállamok alááshassák a közös európai intézkedéseket. Persze miről is van szó? Gyanítom, hogy a tagállamokra erőltetett migrációról! Az EB ugyanis jövő héten bejelenti az új migrációs csomagot. Ahogy Ursula fogalmazott:

“Nem lehet más alternatíva, a legfontosabb az emberéletek megmentése a tengeren.(…) Ezért biztosítani kell bizonyos bevándorlási lehetőségeket”

Szerintünk pedig a legfontosabb az lenne, hogy tengerre se kerüljenek!

Von de Leyen asszonyság még sok mindenről beszélt. Javaslatot tett például új, szigorúbb környezetvédelmi előírások tekintetében. Ami nyilván szép és jó, ha nem marad üres baloldali populizmus. Beszélt az állítólagos fehérorosz diktatúráról és a vérbe fojtott tüntetésekről, amit sokak szerint csak USA-ból irányított oroszellenes aknamunka. Szóba került a Brexit és Afrika kérdése is, a legdurvább viszont csak ezután jött! A magát kereszténynek hazudó politikus kőkemény hadüzenetet tett a normalitáspárti gondolkodóknak.

Hogy mindenki számára egyértelműen fejezzem ki magam: az LMBTIQ-mentes övezetek emberiességmentes övezetek, amelyeknek nincs helye Uniónkban.

Így utalt arra, hogy a magukat LMBTQ-mentesnek kikiáltó lengyel településeket az Únió a támogatások megvonásával sújtotta.

Kifejtette, hogy a melegek jogait ki kell bővíteni, és gyűlölet-bűncselekményként kell kezelni az természetellenes párkapcsolatok kritizálását. Egészen odáig ment, hogy a meleg pároknak minden tagállamban biztosítani kell a gyermekvállalást.

szülői jogokat kell, hogy élvezzenek az LMBTQ-közösség tagjai.

Közölte a Biblia tanításaival szélsőségesen ellentétes vágyát az állítólag keresztény politikus.

Ursula von der Leyen láthatóan tökéletesen folytatja azt, amit elődei elkezdtek. Gondoljunk csak az EB korábbi elnökeire. A sokféle korrupcióval vádolt, végül már vállalhatatlan alkoholistává züllött bábpolitikusra Jean-Claude Junkerre, vagy a kommunista múlttal rendelkező Bielderberg tagra, José Manuel Barrosora, aki miután elvégezte az EU-ban ráírt szerepet azonnal zsíros állást kapott az összeesküvés-elméletek főgonoszánál, a globalista Goldman Sachs óriásbanknál.

Milyen érdekes, hogy az Európai Únió elsőszámú vezetői mind egy-egy lépéssel távolabb terelnek minket a konzervatív értékektől és egy-egy lépéssel közelebb az Európai Egyesült Államok hátulról irányított birodalmához!

[630 vélemény]

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments