Hála Ursulának, mától az EU még inkább diktatórikusabb lett.

Ideológiailag az EU egy diktatúra lett.

Ursula von den Leyen hadüzenete után rekordgyorsasággal lépett az Európai Parlament. Három nappal a közvetlen választói felhatalmazással nem rendelkező vezető beszéde után sebtében, a szeptember 17-i plenáris ülésen módosították a jogállamiság definícióját úgy, hogy annak lényegében a V4 államok közül egyik ország se feleljen meg. – Írt valamire való véleményt elsőként a 888.

Érik tehát a liberálfasiszta ideológiát el nem fogadó országok kivéreztetése, de lássuk milyen feltételekhez kötik ezentúl a jogállamiságot. A dokumentumban persze az ördög a részletekben bújik meg. Mi most ezeket mutatjuk meg.

Kötelező LMBTQ propaganda gyermekeknek

Úgy látszik a gyermeki lélek mielőbbi átformálása is lehet jogállami cél. Hiszen az általános iskolások számára kötelező szexuális agymosás oktatás feltétele lesz annak, hogy egy tagállam jogállamnak minősüljön. A civilizált világ évezredes szokásával és a természet törvényeivel szembemenő elképzelés a következő halandzsával került a dokumentumba:

az átfogó szexuális nevelés pozitív hatással van a nemek közötti egyenlőség területén elérhető eredményekre is, ideértve a káros nemi normák és a nemi alapú erőszakkal kapcsolatos attitűdök átalakítását, a kapcsolati erőszak és a szexuális kényszerítés, a homofóbia és transzfóbia megelőzésének elősegítését,…

Melegházasság és gyermekvállalás kötelező elfogadása

A szöveg innentől egyre nyíltabban írja le feltételként az LMBTQ világnézet rendszerszintű támogatását “jogállamiság” jelszó alatt. A dokumentum szerint nem számít jogállamnak az, ami…

  • … nem intézményesíti az azonos neműek házasságát.
  • … nem engedélyezi azonos neműek örökbefogadását (szivárványcsaládok létét).
  • … nem lép be a genderideológiát normává tevő Isztambuli Egyezménybe, melynek nyelvezetéből süt a férfiellenes feminizmus.
  • … területén LMBTQ-ideológia mentes övezeteket „engedélyez” vagy egyenesen támogat.

Az Európai Parlament ilyen szempontból ma gyakorlatilag ugyanaz, mint a Szovjet Únió. Kicsit szofisztikáltabb, de lényegében ugyanolyan társadalom- és vallásellenes ideológia jellemzi, mint a kommunistákat. A dokumentumban ugyanis nyíltan kimondta: hogy ha az egyház nem fogadja el az LMBTQ-t, akkor az egyház is bűnrészes. Itt iddig ilyet még senki sem mert kijelenteni. Az előrelépésért Von der Leyen asszonyságnak vajon kinéz egy újabb fokozat az illuminati ranglétráján?

Külföldről irányított “civil szervezetek” kötelező támogatása

A globalisták érdeke a látszatdemokráciák fenntartása. Ha egy kormány a népe érdekeit nézve szembe megy velük, akkor jönnek az “ngo-k” azaz a civilnek hazudott, de az elit által kitömött szervezetek, hogy különféle aknamunkával hátráltassák, jobb belátásra bírják, vagy bukásra kényszerítsék a legitim vezetést. Az EU most jogállamisági feltételként szabta, hogy ezeket a “kritikus fontosságú” (értsd: főnökeik által pénzelt) szervezeteket kötelező legyen támogatni! Innentől:

  • Nem jogállamiság az, ahol: a „kritikus fontosságú civil szervezetek” számára nem biztosítják az állami finanszírozást.
  • Továbbá nem jogállamiság az, ahol a kormány korlátozza a civil szervezetek külföldi eredetű finanszírozását.

Az EP tehát már a látszatra sem ad. Kijelenti, hogy a civil szervezetek politikai aktorok, és ez jó. A népakarat már a múlté. Mi csak szavazgassunk ahogy akarunk az egyre kevesebb jelöltre, a kezük úgyis meg lesz kötve.

Három nappal azután, hogy a magát kereszténynek mondó Ursula von den Leyen kiadta a parancsot a normalitás felszámolására tehát meg is született a szélsőséges döntés.

Én mindenesetre úgy gondolom az EU már a legkevésbé sem demokrácia. Ez egy csapda, amibe besétáltunk és a kemény fellépés helyetti óvatos alkudozásokkal, hajbókolással továbbra is mélyebbre kerülünk benne. Pedig a pillanatnyi gazdasági előnyök helyett gyermekeink jövőjét kellene választanunk, mert a globalista agenada fokozatos beteljesedésével egyre kevésbé szabad világot hagyunk rájuk. Véleményem szerint a V4-ekkel együtt mielőbb be kell adnunk legalább a feltételes kilépést, és addig nem nyugodni amíg az EU jelenlegi vezéreinek a vádlottak padjára nem kerülnek.

Kiegészítés: A Jobbik EP-képviselője, Gyöngyösi Márton nem mondott nemet a dokumentum elfogadó szavazáskor, tartózkodással jelezte támogatását a fentiek iránt. Jó ha tudjuk!

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments