Életveszélyes fenyegetést küldtek a hazai liberálfasiszták a botrányos mesekönyv kritikusainak

LMBTQ mesekönyv kritizálása miatt életveszélyes fenyegetéseket kapnak a normalitáspárti aktivisták

A héten megjelent a LMBTQ-mesekönyv kapcsán elszabadultak az indulatok. A hazai liberális szélsőségesek életveszélyesen fenyegettek meg több normalitáspárti aktivistát, akik szót emeltek a gyermekeket célzó deviáns propaganda ellen.

De nézzük mi robbantotta a bombát! A most megjelent, “Meseország mindenkié” című mesekönyvben a gyermekek ismert mesék szélsőbaloldali világkép alapján átírt változatait ismerhetik meg. A lényeg a homoszexualitás és a transznemű hősöket bemutató meséken van, melyeket a készítők fogyatékkal élőkkel, a romákkal vagy az idősekkel foglalkozó történetek közé rejtették így álcázva toleranciának a meleglobbi perverz és természetellenes törekvését.

A liberálisok lopakodó stratégiáját ismerve a könyv csak az első lépés a magyar társadalom átformálásában. El tudom képzelni, hogy egy későbbi baloldali kormány alatt már a kötelező tananyagba is bekerülne a kiadvány, míg a szabadon választhatók között már direktebb homoszexuális propaganda is elérhetővé válna a gyermekek számára. Egy következő lépésként pedig már szó szerint rémisztő férfinők tarthatnak előadásokat az iskolákban, ahogy az pár liberális országban már bevett szokás.

Rémisztő elmebeteg oktatja “elfogadásra” az óvodásokat Kaliforniában. Kritizálni veszélyes.

Természetesen a normalitáspárti szervezetek nem mentek el szó nélkül a gyermekek agymosása mellett. A genderpropaganda mesekönyv ellen a keresztény CitizenGo nevében Schittl Eszter petíciót indított. (Kérjük írd alá itt!) A Mi Hazánk képviselője, Dúró Dóra pedig nyilvánosan darálta le a könyvet. Több se kellett mára hazánkban is sikeresen kitermelt liberálfasisztáknak, akik életveszélyes fenyegetést küldtek mindkét gyermekvédő hölgy számára.

Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” – ezzel reagált egy LMBTQ-aktivista. De ez csak egy volt a sok fenyegetés közül amit a nyilvánvalóan nem náci gyermekvédő lány kapott. De ők már csak ilyenek. Mindenkit nácinak bélyegeznek, aki nem ért egyet képmutató, társadalomellenes nézeteikkel. A fenyegetőző őrült ezzel azonban maga is elismeri, hogy a rossz oldalon áll, hiszen csak rágalmazással és erőszakkal tud szembeszállni.

Nem tűri a Mi Hazánk, hogy a gyerekeket kitegyék a homoszexuális propagandának már azzal is, hogy a mesekönyvekbe…

Közzétette: Dúró Dóra – 2020. szeptember 25., péntek

Gyermekeket védő kijelentése és könyvdarálós akciója után Dúró Dórát is megtalálták a napjaink fasisztái. Közösségi oldalára folyamatosan érkeznek az LMBTQ csoportokban felhergelt kommentelők. Sokan csak álságos kijelentéssel játszák a toleranciabajnokot, míg mások erőszakos fenyegetéssel próbálják eltántorítani a képviselőt. „Te is meg leszel semmisítve…”, „Inkább téged kellene ledarálni…”, „óvatosan lépj utcára…” – ilyen és ezekhez hasonló, gyalázkodó tartalmú és halálos fenyegetéseket is kapott Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A mai, feje tetejére fordult világban érdemes figyelni a liberálisok szélsőséges tagjaira, akikre a liberálfasiszta jelzőt találom helyesnek. A globalista agymosás és a jómódú, buborékban nevelkedett fiatalokat érő egyéb hatások miatt a természet- és társadalomellenes nézetek komoly táptalajra lelnek egy radikalizációra hajlamos rétegben. Ezekben a személyekben a társadalmi pszichózis, az egoizmus és a gyűlölet szörnyű elegye munkálkodik, tetteiket pedig képmutató ideológiával magyarázzák. Megnevezés azért is találó mert fasisztoid módszerekkel, már a gondolat szintjén harcolnak a szabadság ellen.

Kiemelt kép: LMBTQ mesekönyvet mutat egy portlandi (USA) transzvesztita 2-6 éves gyermekeknek rendezett óvodai eseményen
[630 vélemény]

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments