Összehangolt támadást indított Európában az LMBTQ lobbi

Az elmúlt hetekben jól látható összehangolt támadást indított az LMBTQ lobbi európai szinten. A támadássorozat azért is különösen veszélyes, mert már nem csak a “filantrópok” által pénzel nemzetközi szervezetek, de az EU legfelső szintjére emelt globalista bábpolitikusok is csatlakoztak.

De mi történt az elmúlt napokban? Röviden:

  • Nemrégiben a magát kereszténynek hazudó Ursula vond der Leyen jelentette be, hogy kötelező LMBTQ propagandát kíván bevezetni a gyermekeknek és hadüzenetet küldött azoknak az országoknak, ahol nem élhetik ki szabadon legmélyebb igényeiket is a homoszexuálisok és transzvesztiták. A közvetlen demokratikus felhatalmazás hiányában is Európa első emberének számító politikus pénzelvonással fenyegette meg a normalitáspárti nemzeteket, mivel innentől a jogállamiság feltétele lesz mindez.
  • Pár nappal ezután az EP-alelnöki pozícióba emelt, korábban korrupció miatt felfüggesztettet kapott politikusbűnöző fogalmazott úgy, hogy a jogállamiságnak nem megfelelő (értsd: meleglobbinak ellenálló) “Magyarországot pénzügyileg ki kell éheztetni“.
  • Közben megjelent Magyarországon az első botrányos LMBTQ propagadakönyv gyerekeknek, amiből egy szocialista polgármester már felolvasó esteket is tart. A könyv kritizálóit folyamatosan tiltja a Facebook, ráadásul halálos fenyegetéseket kapnak a hazánkban kitermelt liberálfasisztáktól.
  • Kisebb-nagyobb akciókkal beindultak a “jogvédő” szervezetek, akik tovább feszegetik a határokat. Ilyen például a Patent Egyesült, akik egy útmutatóban a család- és életellenes retorikát kívánják meghonosítani, például az “Apa és Anya” szavak eltörlésével, vagy az abortusz nemkívánatos hatásainak élő beszédben történő cenzúrázásával.

Tudvalevő, hogy a nyugat-európai áldemokráciákban ma már szó szerint tilos kritizálni a természet törvényeit semmibe vevő devianciát. Nem csak elfogadni, de szinte támogatni is kötelező mindenféle irányzatot, amit pár évtizeddel ezelőttig társadalomellenes devianciának, vagy pszichológiai betegségnek tartottak, de a történelem korábbi évszázadaiban a főben járó bűnök köré sorolták. Ma ugyanis valamilyen észre nem vehető módon, szép lassan, de határozottan ez lett az “új normális”. A természetből fakadó normalitás pedig éppen csak megtűrt, de mindenképp ósdi irányzatként lett megbélyegezve. Ha valaki nyugaton nem így gondolja az a liberálfasiszta véleményterrorral találja szembe magát és már nem csak a gondolatrendőrség, de a valódi is könnyen elviheti.

Ezzel ellentétben azokban az országokban, ahol a társadalom immunrendszerét a 19.-20. századi sorozatos elnyomások és háborúk edzették meg még nem sikerült bevezetni mindezt. Sőt, Közép- és Kelet-Európa országai egyre tudatosabban tesznek hitet a családok és a gyermekek védelme mellett. Ennek az irányzatnak Magyarország mellett Lengyelország a fő szószólója és talán ez az oka a mostani támadásoknak is.

Országaink hozzáállása ellentétes a globalista elit törekvéseivel. Számunka az a kívánatos, ha az emberiség egyre távolabb kerül valódi mivoltától. Ha a tradíciók és az identitás megszűnik, a jóra való törekvés értelmezhetetlenné válik. Így lehet ugyanis minket egy természetes társadalmi struktúráktól mentes nagy masszává alakítani. Csak így alakulhat ki a kevert emberiség, mely számára nem létezik isten, nemzet de még család sem, és akik fölött egy megkerülhetetlen világkormány uralkodhat.

Most kell különösen erősnek és határozottnak lennünk a normalitás, az ezeréves értékek mellett! Ne rejtsük véka alá véleményünket, fogjunk össze a családok védelmében!

[630 vélemény]

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments