Népéért a börtönt is vállalja a hős elnök!

Rodrigo Duterte fülöp-szigeteki elnök vállalja a felelősséget keményvonalas kábítószer-ellenes politikájáért, amely a hivatalos tájékoztatások szerint eddig csaknem 6000 ember életébe került. A 2016-ban megválasztott elnök hétfő esti televíziós nyilatkozatában kitartott intézkedései mellett, és azt állította, akár börtönbe is kész vonulni érte. 

A Fülöp-szigetek Duterte hatalomra jutása előtt a világ legveszélyesebb országának számított legalábbis drogok tekintetében. A kábítószertermelő országban óvatos becslések szerint is 4 millió ember volt a keménydrogok rabja. Komplett országrészeken gyakoroltak valós hatalmat a nyugatról irányított drogkartelek, a rendőrség pedig szinte látszólag sem tett ellenük. Ebbe a fertőbe érkezett 2016-ban Rodrigo Duterte, aki már kampányában ígéretet tett arra, hogy minden eszközzel leszámol a drogkereskedelemmel és bűnözéssel, illetve megtisztítja az utcákat a drogkereskedőktől.

Rodrigo Duterte

Az akkor 71 éves Duterte be is tartotta ígéretét és nyugati politikusoktól elképzelhetetlen bátorsággal vetett be kíméletlen, de szükséges intézkedéseket. Drogellenes háborújának részekén utasította a rendőrséget és a határőröket a drogcsempészek kivégzésére, de gyakorlatilag az állampolgárok is büntetlenséget kaptak drogkertelek tagjainak megölésekor. Duterte ez mellett eltávolította országát az amerikai cégektől, akik szerinte a drogcsempészetben is érdekeltek, sőt vérdíjat tűzött ki vezetőikre, többek között Soros Györgyre is.

A keménykezű intézkedéseknek hála, az országban 4 év alatt felszámolták a legnagyobb drogtelepeket és a drogfüggők száma 65%-al csökkent. Azonban hogy a világ egyik legnagyobb drogtanyájából élhető országot varázsoljanak, több mint 6 ezer bűnöző halálára és 256 ezer bebörtönzésére volt szükség. Most a globalisták kottájából játszó nemzetközi szervezetek ezt próbálják Duterte nyakárba varrni “emberiesség elleni bűntett” címén. Persze az ország lakossága nem így gondolja. Duterte elnökök a filippínók ma már hősként ünneplik, támogatottsága pedig az évek során 39%-ról 70%-ra ugrott. Mindez annak ellenére, hogy a nyugati érdekeket kiszolgáló helyi ellenzék és média a jól bevált recept szerint mindent megtesz az elnök befeketítésére.

A társadalmi összeomlásban érdekelt globalista érdekcsoportok persze nem nézik jó szemmel a kiszolgáltatott nép felemelkedését. Nemzetközi “emberi jogi” szervezetek folyamatos támadásai miatt a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) vizsgálja a fülöp-szigeteki elnök állítólagos emberiség elleni bűncselekedetét. Annak ellenére folynak a vizsgálatok, hogy az éles látású elnök már két éve kiléptette országát a globalista szervezetből. A vádakra reagálva Rodrigo Duterte úgy reagált, nem érti

mióta vált a drog emberséggé.

Szerinte ugyanis a kábítószerek nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek és egyébként is sokkal több ártatlan ember szenvedését és halálát okozták, mint ahány bűnöző vesztette életét a drogellenes háborúban. Duterte elnök azonban most bejelentette, ha másként nem megy kész vállalni a felelősséget és akár börtönbe is megy népéért.

„Ha gyilkolás van, akkor azt mondom, én voltam. (…) Bármiért felelősségre vonhatnak, bármelyik halálért, ami a kábítószer-ellenes háború során bekövetkezett. (…) Ha ezt mondom, vigyenek a bíróságra, és börtönözzenek be. Rendben, nincs ezzel bajom. Ha a börtönbe vonulással a hazámat szolgálom, akkor örömmel megyek”

Rodrigo Duterte az európai politikusok számára is példa lehet. Nálunk ugyan nem a drog, hanem más társadalomellenes erők munkálkodnak, az Únió áldemokráciájában a megválasztott vezetőknek pedig alig van mozgástere népük védelmére. Ha ma egy vezetőben megszólal a lelkiismeret a globalisták összehangolt támadásával találja magát szembe, a lényegi intézkedéseket pedig az EU különféle szervei, vagy “független” bíróságok kaszálják el. Várhatóan a közeljövőben ez nem fog változni, ezért a valós változást csak a hasonló, önmagukat is feláldozni merő, hősies vezetők érhetik el.

Most rád van szükség!

Hogy az ilyen véleményeket szabadon megírhassuk a Ti segítségetekre van szükség!

A 630 elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol a fejlesztés elengedhetetlen. Érdekfüggetlen blogként most jövőnk olvasóink kezében van.

Ha Te sem félsz a valóságtól és úgy érzed szükség van egy nemzeti érzelmű, de mégis modern véleményblogra, ami kőkeményen odamond, akkor támogass minket!

GYERÜNK, SEGÍTEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Betöltés

0

Comments

0 comments