A www.630.hu internetes blog a 630.hu kizárólagos tulajdona. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vétele az alábbi feltételekhez kötött.

A személy személy, aki a 630.hu webcímen elérhető weboldalt megnyitja a Szolgáltatás igénybe vevője, (a továbbiakban: Felhasználó) a Szolgáltatás használatával elfogadja a felhasználási feltételeket. A kiskorú Felhasználók tevékenységéért törvényes képviselőjük vállal teljes felelősséget.

Bármely, a 630.hu-tól különböző weboldal (pl. Facebook), a 630.hu-hoz kapcsolódó szolgáltatására az adott weboldal keretén belül közzétett szabályzatok és feltételek vonatkoznak.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a 630.hu bármely tartalmi elemét, elnevezését, elérhetőségét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

Szolgáltató a 630.hu oldalt internetes napló (blog) formájában üzemelteti, ezért olyan véleménycikkeket helyez el, melyek a Szerző saját, szubjektív véleményén alapulnak. A vélemények esetenként szélsőségesen ellentétesek lehetnek az olvasó, vagy más személyek véleményével.

A 630.hu weboldalon megjelenő írások nem tükrözik a Szolgáltató véleményét. Az egyes írások szerzője azt a szólásszabadság és a szabad véleményformálás és véleménynyilvánítás jogával élve írja azt.

Felhasználó elfogadja, hogy a 630.hu weboldal egy blog, mely véleményeket közöl és célja elsősorban a szórakoztatás és a szerző önkifejezésére irányul. A 630.hu a médiatörvény alapján nem minősül híroldalnak, sem egyéb sajtóterméknek.

Felhasználó elfogadja, hogy a 630.hu nem rendelkezik ügyfélszolgálattal. Ezért Szolgáltató az Impresszumban feltüntetett email címre írt üzeneteket esetenként szélsőségesen hosszú várakozási idővel tudja megválaszolni.

Az egyes bejegyzéseknél kommentelési lehetőséget külső szolgáltatás (Facebook, Disqus) biztosít. A felhasználó elfogadja ezen szolgáltatások saját Felhasználási feltételeit és a hozzászólás tartalmi, minőségi irányelveit. Szolgáltató nem ellenőrzi az egyes hozzászólásokat, ennek megfelelően nem képes azokat törölni, vagy megváltoztatni. A Felhasználó teljes felelősséget vállal hozzászólásaiért.

A Szolgáltató a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Felhasználó – különösen azzal a kitétellel – tudomásul veszi az álhírellenes nyilatkozatban leírtakat, hogy Szolgáltató igyekezete ellenére sem minden eseteben képes ellenőrizni egyes írások valóságtartalmát. Szolgáltató semmilyen eseteben nem vállal felelősséget a téves tájékoztatásból adódó esetleges károkért.

Felhasználó a szolgáltatás használatával jelen Felhasználási feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti.