[630] – A hiteles alternatív média

Célunk, hogy egy hiteles és naprakész alternatív médiát tartsunk fenn! Egy olyan lapot, ahol az elhallgatott hírek és a valóságkutatás kamumentesen kap helyet. Ahol a konzervatív gondolatok modern köntösben kerülnek bemutatásra. Egy olyan lapot, amit nem a globalista multik hirdetései, politikai pártok, vagy ilyen-olyan “civil szervezetek” tartanak fent.

A [630] az egyetlen magyar véleményblog, ami kendőzetlenül mer beszélni a globalista elit mesterkedéseiről. Kőkemény véleményt fogalmazunk a birodalom módjára viselkedő EU-van szemben, kiállunk az álszent liberális kettős mérce ellen és merünk beszélni a társadalmi problémákról mint a deviancia, vagy a jogvédőnek hazudott társadalomellenes mozgalmak.

Szeretnénk folytatni.

Szeretnénk folytatni. Viszont most útelágaszkod-eu-ö-útlegáz-áh… akarom mondani útelágazódáshoz érkeztünk. De nem nehéz a választás! Ahhoz, hogy megalkuvás- és cenzúramentes cikkek jelenhessenek meg fejlődnünk kell, ehhez pedig támogatásra van szükségünk!

A következő fejlesztéseket elengedhetetlen eszközölnünk:

  • Megbízható szerver bérlése egy évre
  • Cenzúramentes kommentrendszer (Disqus) előfizetés egy évre
  • Fejlesztés a biztonság és gyors elérés érdekében

Sőt! Szeretnénk indítani egy Podcast, azaz online rádiócsatornát is. Tervek szerint hallgatható formában, heti egy adással jelentkeznénk, kőkemény véleményekkel bemutatva az aktuális hét politikai/társadalmi híreit.

Mindehhez szükséges összeg nagyjából 750.000 Ft.

Segítsd ügyünket önkéntes adománnyal!

Mivel a [630]-nak semmilyen költségvetése nincs, az összegyűjtésben most olvasóink önkéntes segítségét kérjük. A lehetőségek az alábbiak:

Opció 1.: Paypal adománygyűjtés: Az alábbi űrlapon keresztül Paypal-lal adományozhatsz. Válassz az előre beállított szintek közül egészen a jóságos Gyuri bácsiig, vagy adj meg tetszés szerinti összeget!

ADOMÁNY A 630.HU SZÁMÁRA

32.500Ft of 750.000Ft raised
Ft
Personal Info

Donation Total: 5.000Ft

Opció 2.: Közvetlen Paypal utalás: Ha közvetlenül Paypallal utalnál, akkor a szer@630.hu Paypal címen tudjuk fogadni adományod.

Opció 3.: Bankkártyás fizetés: Paypal fiók nélkül bankkártyával is utalhatsz. A biztonságos fizetéshez kérjük kattints ide, vagy lentebb a gombra, majd válaszd ki a “Donate With Debit or credit Card” opciót!

További segítségre van szükséged? Keress Facebook üzenetben, vagy a szerk@630.hu email címen.

Előre is köszönjük segítséged!