[630] – A hiteles alternatív média

Célunk, hogy egy minden érdektől független, hiteles alternatív médiát tartsunk fenn! Egy olyan lapot, ahol az elhallgatott hírek és a valóságkutatás kamumentesen kap helyet. Egy olyan lapot, amit nem a globalista multik hirdetései, politikai pártok, vagy ilyen-olyan “civil szervezetek” tartanak fent.

A [630] az egyetlen magyar véleményblog, ami kendőzetlenül mer beszélni a globalista elit mesterkedéseiről. Kőkemény véleményt fogalmazunk a birodalom módjára viselkedő EU-van szemben, kiállunk az álszent liberális kettős mérce ellen és merünk beszélni a társadalmi problémákról mint a deviancia, vagy a jogvédőnek hazudott társadalomellenes mozgalmak.

Szeretnénk folytatni!

Szeretnénk folytatni. Viszont most útelágaszkod-eu-ö-útlegáz-áh… akarom mondani útelágazódáshoz érkeztünk. De nem nehéz a választás! Ahhoz, hogy megalkuvás- és cenzúramentes cikkek jelenhessenek meg fejlődnünk kell, ehhez pedig támogatásra van szükségünk!

A következő fejlesztéseket elengedhetetlen eszközölnünk:

  • EU-n kívüli (amerikai) szerver bérlése egy évre
  • Cenzúramentes kommentrendszer (Disqus) előfizetés egy évre
  • Fejlesztés a biztonság és gyors elérés érdekében

Illetve szeretnénk indítani egy Podcast, azaz online rádiócsatornát is. Tervek szerint hallgatható formában, heti egy adással jelentkeznénk. Kőkemény véleményekkel bemutatva az aktuális hét politikai/társadalmi híreit.

Az ehhez szükséges összeg ~750.000 Ft. Mivel a [630]-nak semmilyen költségvetése nincs, az összegyűjtésben most olvasóink segítségét kérjük.

Megvolt már a napi jó-cselekedeted?

Ha még nem és értékesnek találod írásainkat kérjük segítsd munkánkat egy Neked tetsző összegű adomány átutalásával! A lehetőségek az alábbiak:

Paypal adománygyűjtés: Az alábbi űrlapon keresztül Paypal-lal adományozhatsz. Válassz az előre beállított szintek közül egészen a jóságos Gyuri bácsiig, vagy adj meg tetszés szerinti összeget!

ADOMÁNY A 630.HU SZÁMÁRA

32.500Ft of 750.000Ft raised
Ft
Personal Info

Donation Total: 5.000Ft

Közvetlen Paypal utalás: Ha közvetlenül Paypallal utalnál, akkor a szer@630.hu Paypal címen tudjuk fogadni adományod.

Bankkártyás fizetés: Paypal fiók nélkül bankkártyával is utalhatsz. A biztonságos fizetéshez kérjük kattints ide, vagy lentebb a gombra, majd válaszd ki a “Donate With Debit or credit Card” opciót!

További segítségre van szükséged? Keress Facebook üzenetben, vagy a szerk@630.hu email címen.

Előre is köszönjük olvasóink segítségét!